Αυτό είναι το νέο σπίτι που θα ζήσει ο Ομπάμα – Μόλις δείτε πως είναι το εσωτερικό… «θα τα χάσετε» (21 απίστευτες φωτογραφίες)

Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2016

ompama-spiti-top
Ο Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του θα εγκαταλείψουν τον Λευκό Οίκο σύντομα, για να μετακομίσουν σε μια υπέροχη κατοικία στη σικάτη συνοικία Kalorama της Ουάσινγκτον.
Η κατοικία βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα από την επίσημη κατοικία του προέδρου των ΗΠΑ. Εχει εννέα υπνοδωμάτια και συνολικά 760 τετραγωνικά μέτρα.
Αποτιμάται σε 6 εκατομμύρια δολάρια και ανήκει στον Joe Lockhart, πρώην σύμβουλο του Μπιλ Κλίντον. Στοιχίζει 22.000 δολάρια ενοίκιο τον μήνα, αν και είναι άγνωστο αν πληρώνει το ποσό αυτό ο απερχόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ας σημειωθεί ότι η διακόσμηση της κατοικίας που βλέπουμε ανήκει στον προηγούμενο ένοικο και δεν είναι γνωστό πώς θα διακοσμήσει το νέο της σπίτι η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα.
Δείτε τις φωτογραφίες από το εσωτερικό!
ompama-spiti-top-1
ompama-spiti-top-2
ompama-spiti-top-3
ompama-spiti-top-4
ompama-spiti-top-5
ompama-spiti-top-6
ompama-spiti-top-7
ompama-spiti-top-8
ompama-spiti-top-9
ompama-spiti-top-10
ompama-spiti-top-11
ompama-spiti-top-12
ompama-spiti-top-13
ompama-spiti-top-14
ompama-spiti-top-15
ompama-spiti-top-16
ompama-spiti-top-17
ompama-spiti-top-18
ompama-spiti-top-19
ompama-spiti-top-20
ompama-spiti-top-21
Αυτό είναι το νέο σπίτι που θα ζήσει ο Ομπάμα – Μόλις δείτε πως είναι το εσωτερικό… «θα τα χάσετε» (21 απίστευτες φωτογραφίες)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αυτό είναι το νέο σπίτι που θα ζήσει ο Ομπάμα – Μόλις δείτε πως είναι το εσωτερικό… «θα τα χάσετε» (21 απίστευτες φωτογραφίες) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet