36χρονος ΕΣΦΑΞΕ την Μάνα του!! Τραγική φιγούρα η αδερφή – Ο πατέρας της πήρε την εγγονή στο σχολείο

Παρασκευή, Νοεμβρίου 11, 2016

kipros_esfakse_manaΗ τραγική μορφή στη σκηνή του φονικού ήταν η κόρη του θύματος και αδερφή του δράστη.

Λίγο πριν από τις 11:00 μετέβη στη σκηνή φανερά επηρεασμένη ψυχολογικά. Ήξερε ότι θα αντίκριζε τραγικό θέαμα, αφού η αγαπημένη της μητέρα κειτόταν νεκρή στο σπίτι, μετά από μαχαιρώματα του αδερφού της.
«Εν το πατρικό μου» ακούστηκε να λέει σε κάποια στιγμή, ενώ η αστυνομικός που βρισκόταν στη σκηνή, ανέλαβε να την ηρεμήσει.
Σίγουρα ο πόνος της είναι ανείπωτος και σε τέτοιες περιπτώσεις ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να πει πολλά.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τοποθετήσεις του αστυνομικού διευθυντή Λευκωσίας, Δημήτρη Δημητρίου, ο σύζυγος της θανούσας έλειπε τη στιγμή της διάπραξης του φόνου. Είχε πάρει την εγγονή του στο σχολείο…

Το Χρονικό

Οι ακριβείς συνθήκες του φόνου στον Άγιο Δομέτιο δεν έχουν ξεκαθαριστεί πλήρως.
Ο 36χρονος δράστης που αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και μπαινόβγαινε για θεραπείες σε νοσηλευτικά ιδρύματα, παρέδωσε στην Αστυνομία δυο μαχαίρια κάτι που προκαλεί εύλογα ερωτηματικά.
Επιπλέον μέχρι και τις 11:20 ήταν άγνωστος ο ακριβής αριθμός των μαχαιριών στην 65χρονη μάνα του, καθώς αυτή ήταν μπρούμυτα και η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα δεν είχε φτάσει στη σκηνή.
tothemaonline.com
36χρονος ΕΣΦΑΞΕ την Μάνα του!! Τραγική φιγούρα η αδερφή – Ο πατέρας της πήρε την εγγονή στο σχολείο
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

36χρονος ΕΣΦΑΞΕ την Μάνα του!! Τραγική φιγούρα η αδερφή – Ο πατέρας της πήρε την εγγονή στο σχολείο | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet