Πόλεμος με Σκορδά-Λιάγκα: Ο λογιστής, το άγνωστο συμβόλαιο των 50.000 ευρώ και το τζιπ

Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2016

Ποιες οι εξελίξεις γύρω από τον χωρισμό Σκορδά-Λιάγκα;
Νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας για το χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι δυο τους δεν ήθελαν να κρύβονται πια, μιας και εδώ και καιρό είχαν πάρει την απόφασή τους.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα από πέρσι τα Χριστούγεννα και κάτω από άκρα μυστικότητα οι δυο τους είχαν συναντηθεί με το λογιστή τους και ζήτησαν να “χωρίσουν” τα οικονομικά τους, την επιμέλεια των οποίων όλα τα χρόνια του έγγαμου βίου είχε ο Γιώργος Λιάγκας.
“Έτσι για αρχή πέρασε το site της Φαίης Σκορδά στο όνομά της, ενώ και φέτος υπέγραψαν διαφορετικά συμβόλαια με τον Ant1”, όπως αποκάλυψε στενός φίλος του ζευγαριού.
Η ίδια πηγή αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της, όταν με παρότρυνση του Γιώργου Λιάγκα (όπως λένε οι πληροφορίες) πούλησε πριν καιρό το τζιπ της και το αντικατέστησε με ένα Fiat 500αράκι.
Η Φαίη Σκορδά παραπονιόταν συνεχώς πως το αυτοκίνητό της δεν την εξυπηρετούσε για να μεταφέρει τα πράγματα των παιδιών και τα ψώνια της και έτσι λίγο καιρό αργότερα εθεάθη στη Γλυφάδα να οδηγεί ένα μαύρο τζιπ.
Τέλος, εκτός από τα χωριστά ταμεία το ζευγάρι αρνήθηκε και πρόταση 500.000 ευρώ από μεγάλη αλυσίδα supermarket που τους ζητούσε αποκλειστική συνεργασία για εμφάνισής τους ως παντρεμένοι στα διαφημιστικά σποτ.
Το project είχε βάθος διετίας και το πρώην ζευγάρι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του, μιας και η απόφαση του χωρισμού είχε παρθεί.http://www.gossiplife.gr/
Πόλεμος με Σκορδά-Λιάγκα: Ο λογιστής, το άγνωστο συμβόλαιο των 50.000 ευρώ και το τζιπ
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πόλεμος με Σκορδά-Λιάγκα: Ο λογιστής, το άγνωστο συμβόλαιο των 50.000 ευρώ και το τζιπ | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet