Αντώνης Σρόιτερ και Ελένη Μενεγάκη στο... κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha

Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2016

Αντώνης Σρόιτερ και Ελένη Μενεγάκη στο... κεντρικό δελτίο ειδήσεων του AlphaΣτην παρέα τους και ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας 

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη, στον Alpha, ήταν σήμερα ο Αντώνης Σρόιτερ. Κατά τη διάρκεια της ενδιαφέρουσας συζήτησης τους η παρουσιάστρια εξέφρασε την επιθυμία της να επισκεφθεί το στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ο Αντώνης Σρόιτερ, προκειμένου να πραγματοποιήσει την επιθυμία της Ελένης την οδήγησε στο πλατό του δελτίου. Μάλιστα, στη διαδρομή, εντελώς τυχαία, συνάντησαν και τον τσολιά της Ελληνοφρένειας, ο οποίος εκείνη την ώρα έκανε γύρισμα. Όλοι μαζί μπήκαν στο πλατό των ειδήσεων, όπου ο Αντώνης πήρε μια μίνι συνέντευξη από την Ελένη για την επικαιρότητα.

Η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε, κοίταξε την κάμερα και είπε: «Μαμά δες με δε θα με ξαναδείς». Ο Αντώνης Σρόιτερ ξεκίνησε να κάνει ερωτήσεις στους... σχολιαστές, την Ελένη και τον τσολιά, για τον ερχομό του Barack Obama στην Ελλάδα.

Δείτε στο βίντεο όσα διαδραματίστηκαν σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή «Ελένη»: Αντώνης Σρόιτερ και Ελένη Μενεγάκη στο... κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αντώνης Σρόιτερ και Ελένη Μενεγάκη στο... κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet