ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ BLACK FRIDAY!!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΩΣ...

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2016

ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ BLACK FRIDAY!!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΩΣ...

Δεν θέλει και μεγάλη παρατηρητικότητα. Τα μαγαζιά των μεγάλων εργοδοτών ανακάλυψαν πάλι έναν τρόπο να μας δουλεύουν κατάμουτρα. Το μέτρο δεν μας βρίσκει σύμφωνους έτσι κι αλλιώς, αλλά αυτό δεν το αναλύουμε τώρα. 

Πρατηρήσατε σήμερα και αν δεν το έχετε κα΄νει θα το διαπιστώσετε σε λίγο, πως: Βγήκαν οι ΓΑΤΕΣ του μάρκετινγκ να κάνουν την κίνιση ματ! Διατυμπανίζουν ότι ξεκίνησαν σήμερα το black friday. 

Αντιλαμβάνεστε όμως ότι για να φτάνουν στο σημείο να ποδοπατηθούν στο εξωτερικό, πραγματικά εκεί, οι τιμές είναι τσάμπα. 

Εδώ οι...εξυπνοι τι κάνουν όπως είδαμε με έρευνα αγοράς; Μιλάμε και για συγκεκριμένη εταιρία η οποία ξεκίνησε από σήμερα Πέμπτη διαφημιστική καμπάνια για αύριο! Ανακοινώνει ήδη στο διαδίκτυο τις μούφα προσφορές. 

Τηλεοράσεις - όχι σμαρτ - που δεν θα έφευγαν έτσι κιαλλιώς. Κινητά που δεν τα αγοράζει κανείς, σε τιμές όπως στα Σκρουτζομάγαζα. 

Περιφερειακά, όπως φορτιστές, ακουστικά, ναι μεν σε τιμές 3- 4 ευρώ, αλλά ΑΓΝΩΣΤΕΣ μάρκες που δεν θα πλησίαζες ποτέ. Έχουν το θράσσος και σου ανακοινώνουν τα...δώρα τους!  Στην ίδια γραμμή πλεύσης προβλέπεται πως θα κινηθούν και οι άλλες εταιρίες αύριο!
ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ BLACK FRIDAY!!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΩΣ...
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ BLACK FRIDAY!!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΩΣ... | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet