Επίσκεψη Ομπάμα: Γιατί έφαγαν πόρτα Περιστέρα και Μαρέβα στο Μαξίμου

Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2016

Γιατί έφαγαν πόρτα στο Μαξίμου οι σύζυγοι Τσίπρα-Μητσοτάκη λόγω επίσκεψης Ομπάμα;
No Michelle, no party για τη σύζυγο του πρωθυπουργού, του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και γενικά… κάθε σύζυγο!
Τι προβλέπεται με βάση το πρωτόκολλο για την απουσία της Μισέλ Ομπάμα.
Η πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΠΑ στη χώρα μας μετά το 1999 και αυτή του Μπιλ Κλίντον, είναι γεγονός.
Ο Μπαράκ Ομπάμα, απερχόμενος μεν, εν ενεργεία μέχρι τις 20 Ιανουαρίου του 2017 δε, θα φτάσει την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου του 2016 στην Ελλάδα, με την Κυβέρνηση να έχει «επενδύσει» πολλά σε αυτή την επίσκεψη, με φόντο το απόλυτο πολιτικό στοίχημα του Αλέξη Τσίπρα, που δεν είναι άλλο από το χρέος.
Η Αθήνα θα θυμίζει πραγματικό… φρούριο, με τους κεντρικούς δρόμους να είναι κλειστοί και περίπου 5.000 αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός για να κυλήσουν όλα ομαλά. Μέσα σε όλα έχει ανακοινωθεί και στάση εργασίας σε Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό, κάτι που σημαίνει πως η κυκλοφορία στους δρόμους της πρωτεύουσας θα φαντάζει απαγορευτική.
Ένα ζήτημα, πάντως, που έχει το ενδιαφέρον του, έχει να κάνει με το γεγονός πως η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η Μισέλ Ομπάμα, δεν θα συνοδεύει τον αμερικανό Πρόεδρο σε αυτό το ταξίδι κι αυτό δημιουργεί κάποιες… καραμπόλες.
Θα προσκληθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, πλην του Νίκου Μιχαλολιάκου, συνεπώς όλα δείχνουν πως στο δείπνο δεν θα δώσουν το παρών τόσο η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα, όσο η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφκσι και γενικότερα… οποιαδήποτε σύζυγος.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως έχουν προσκληθεί όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, βουλευτές, ακαδημαϊκοί, άνθρωποι της τέχνης, επιχειρηματίες και άλλοι, ενώ οι… γραβάτες θα είναι προαιρετικές.
Ένα ακόμη ερώτημα είναι -για ευνόητους λόγους- το κατά πόσο θα δώσει το παρών ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Επίσκεψη Ομπάμα: Γιατί έφαγαν πόρτα Περιστέρα και Μαρέβα στο Μαξίμου
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Επίσκεψη Ομπάμα: Γιατί έφαγαν πόρτα Περιστέρα και Μαρέβα στο Μαξίμου | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet