Παγκόσμια βόμβα: Στη φυλακή ο Νεϊμάρ. Ποιος ο απίστευτος λόγος, πόσα χρόνια

Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2016

Για ποιο λόγο θα μπει φυλακή ο Νεϊμάρ;
Τη φυλάκιση του Νεϊμάρ προτείνει η εισαγγελία, για την υπόθεση της παραποίησης των οικονομικών στοιχείων της μεταγραφής του από τη Σάντος στη Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται δικαστικές πηγές, η πρόταση της εισαγγελίας είναι για διετή φυλάκιση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Νεϊμάρ και επιβολή προστίμου ύψους 10 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι, στο ισπανικό δικανικό σύστημα, η πρόταση του εισαγγελέα κατατίθεται πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.
Νωρίτερα σήμερα, η εταιρεία DIS, η οποία κατείχε το 40% των δικαιωμάτων του Νεϊμάρ όταν αυτός αγωνιζόταν στη Σάντος, είχε ζητήσει να επιβληθεί στον Βραζιλιάνο σταρ ποινή πενταετούς φυλάκισης και απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.
Η DIS, που θεωρεί ότι ζημιώθηκε οικονομικά από την παραποίηση του κόστους μετακίνησης του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, έχει ζητήσει επίσης την καταδίκη του προέδρου των «μπλαουγκράνα», Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, του προκατόχου του, Σάντρο Ροσέλ, του πρώην προέδρου της Σάντος, Οντίλιο Ροντρίγκες, καθώς και του πατέρα του ποδοσφαιριστή.
http://www.fimes.gr
Παγκόσμια βόμβα: Στη φυλακή ο Νεϊμάρ. Ποιος ο απίστευτος λόγος, πόσα χρόνια
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Παγκόσμια βόμβα: Στη φυλακή ο Νεϊμάρ. Ποιος ο απίστευτος λόγος, πόσα χρόνια | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet