ΧΙΟΝΙΑ και ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ σε όλη τη χώρα- Στην Πεντέλη έπεσαν οι πρώτες νιφάδες

Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2016

ΧΙΟΝΙΑ και ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ σε όλη τη χώρα- Στην Πεντέλη έπεσαν οι πρώτες νιφάδες
Με το φόβο νέων διακοπών ρεύματος ζουν οι κάτοικοι της Αττικής καθώς οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για νέο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας. Την ίδια ώρα οι εργασίες στον υπόγειο υποσταθμό της ΔΕΗ στο Περιστέρι συνεχίζονται προκειμένου να τεθεί και πάλι σε λειτουργία.

Η κακοκαιρία αναμένεται να ενταθεί και οι τεχνικοί εργάζονται πυρετωδώς. Ο υποσταθμός που βλέπετε βρίσκεται έξι μέτρα κάτω από τη γη και πρόκειται για έναν από τους 21 σε όλη την Αθήνα που πλημμύρισαν,  βυθίζοντας πολλές περιοχές στο σκοτάδι.

Aν και το ρεύμα έχει επανέλθει σχεδόν σε όλα τα σπίτια αρκετοί πολίτες διαμαρτύρονται ότι όταν τηλεφωνούσαν στο τμήμα βλαβών της ΔΕΗ,  δεν απαντούσε κανείς. Στο Ελευθέριος Βενιζέλος λόγω της δυνατής καταιγίδας 7 πτήσεις αναγκάστηκαν να προσγειωθούν τελικά σε αεροδρόμια των Χανίων και της Θεσσαλονίκης.

Μπορεί το τραγούδι να λέει άλλος για Χίο τράβηξε πήγε και άλλος για Μυτιλήνη ωστόσο  οι επιβάτες την πτήσης από Ρόδο για Λήμνο με ενδιάμεσους σταθμούς Σάμο, Χίο και Μυτιλήνη έκαναν το γύρο του Ανατολικού Αιγαίου.

Μέχρι να φτάσουν στην Λήμνο όλα καλά. Όταν έφτασαν όμως οι καιρικές συνθήκες ανάγκασαν  τον πιλότο να πάρει το δρόμο της επιστροφής για Μυτιλήνη και εκεί η μπόρα εμπόδισε την προσγείωση οπότε επόμενος προορισμός ήταν η Χίος όπου το σκηνικό του καιρού ίδιο οπότε πίσω στην Σάμο με τους επιβάτες να έχουν κλείσει 6ωρο στον αέρα.

Για να φτάσουν τελικά στην Λήμνο έπρεπε να κάνουν και μια βόλτα  ακόμα. Από την Σάμο στην Αθήνα και από εκεί στην Λήμνο.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές της Αθήνας οχυρώνονται για να μην ξαναζήσουν τον εφιάλτη του Σαββατοκύριακου.

Μάλιστα, τα πρώτα χιόνια στην Αττική και συγκεκριμένα στην Πεντέλη έπεσαν, ενώ οι αλατιέρες βρίσκονται σε παράταξη για την αντιμετώπιση του χιονιά.

ΧΙΟΝΙΑ και ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ σε όλη τη χώρα- Στην Πεντέλη έπεσαν οι πρώτες νιφάδες
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

ΧΙΟΝΙΑ και ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ σε όλη τη χώρα- Στην Πεντέλη έπεσαν οι πρώτες νιφάδες | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet