Σπυροπούλου: Η «πέτρα» του σκανδάλου μιλάει: Ο Γιώργος με φλέρταρε εκείνο το βράδυ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2016

Σπυροπούλου: Η «πέτρα» του σκανδάλου μιλάει: Ο Γιώργος με φλέρταρε εκείνο το βράδυ
Η κοπέλα που εξόργισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς την είδε αγκαλιά με τον Γιώργο Κοτσοβό μίλησε για τον καβγά που προκάλεσε η παρουσιάστρια.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους πλησίασε και επιτέθηκε στον πρώην σύντροφός του σκίζοντας την μπλούζα της.

«Έφτασα με τη φίλη μου στο Fantasia Live  και κάθισα σε ένα τραπέζι ενός κοινού γνωστού από την παρέα του Γιώργου Κοτσοβού. Είδα πραγματικά ένα ωραίο αγόρι, κοντά στην ηλικία μου που με φλέρταρε και τι να πω, μου άρεσε και ενέδωσα. Σας το λέω και να το γράψετε, δεν τον είχα ξανασυναντήσει τον Γιώργο ποτέ στη ζωή μου. 

Εκείνο το βράδυ έγινε ό,τι έγινε και απλά μιλούσαμε». Και συνέχισε μιλώντας η νεαρή Αγγελική «Όχι βέβαια, δεν είμαι η πέτρα του σκανδάλου. Εγώ ένα τζιν και ένα μπλουζάκι φόραγα. Που να είχα βάλει κι άλλο ντύσιμο δηλαδή.Δεν είμαστε ζευγάρι, αλλά μιλήσαμε και εξακολουθούμε να μιλάμε μετά το τραγικό συμβάν. 

Επιμένω, σε καμία περίπτωση δεν φοβήθηκα. Η φίλη μου που καθόταν δίπλα μου μού έλεγε μην ασχολείσαι με την τρελή. Εγώ απλά είχα μείνει άναυδη από τη συμπεριφορά της συγκεκριμένης κοπέλας την οποία δεν ήξερα διότι δεν βλέπω τηλεόραση εδώ και 4 χρόνια. Και στο κάτω-κάτω η Κωνσταντίνα δεν μπορούσε να μου κάνει κάτι. 

Είμαι από τις γυναίκες που κάνω τοξοβολία, κάνω σκοποβολή και γενικά ξέρω να αμύνομαι.
Τι να σας πω; Δεν μπορώ να κατηγορήσω μία κοπέλα επειδή είναι ζηλιάρα. Την είδα να έρχεται και να μιλάει με τον Γιώργο σε έντονο ύφος. Εγώ έμεινα απέξω από την ιστορία και σας ομολογώ ότι δεν φοβήθηκα καθόλου. Και δεν φοβήθηκα γιατί δεν φταίω σε τίποτα!»
Σπυροπούλου: Η «πέτρα» του σκανδάλου μιλάει: Ο Γιώργος με φλέρταρε εκείνο το βράδυ
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σπυροπούλου: Η «πέτρα» του σκανδάλου μιλάει: Ο Γιώργος με φλέρταρε εκείνο το βράδυ | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet