Εσύ ξέρεις γιατί όλο και περισσότερες γυναίκες ζωγραφίζουν... πέη στα μάτια τους;

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2016


Όχι δεν είναι μήνυμα ότι τα βλέπουν… παντού, αλλά μία πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρόταση για εναλλακτικό μακιγιάζ που κάνει τελευταία το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Και πώς όχι όταν η νέα αυτή μόδα «επιτάσσει» τις γυναίκες να ζωγραφίζουν πέη στα μάτια τους! Η «τρέλα» με το όνομα «dick liner» ξεκίνησε από την «έμπνευση» μίας 19χρονης στο ίντερνετ και αποτελεί απόδειξη πως οτιδήποτε σκεφτεί κάποιος μπορεί να γίνει παγκόσμιο trend χωρίς κάποιο εμφανή λόγο! Το μόνο εμφανές είναι τα ανδρικά γεννητικά όργανα σχεδιασμένα σε μάτια γυναικών αντί για το συνηθισμένο eyeliner!

Όπως και να έχει, (θέλουμε να πιστεύουμε τουλάχιστον πως) πρόκειται μία ακόμη παροδική τρέλα, καλλιτεχνικής φύσεως με «όπλο» το διαδίκτυο και συγκεκριμένα τα social media, όπου όλο και περισσότερες νεαρές ανεβάζουν φωτογραφίες τους στις οποίες έχουν αντικαταστήσει το... παραδοσιακό μακιγιάζ ματιών με πέη διαφόρων μεγεθών και σχημάτων.

Υπεύθυνη γι΄αυτό φέρεται να είναι η19χρονη Έζια Μπρότιγκαμ, από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η οποία ένα… πρωί αποφάσισε να κάνει (για χαβαλέ;) κάτι διαφορετικό στα μάτια της (επηρεασμένη από την προηγούμενη νύχτα ή την άποχη;).

Η φωτογραφία της έγινε αμέσως viral, προκαλώντας χαμό, χιλιάδες retweets και άλλους τόσους μιμητές.

peos mati1 copy


Πηγή: http://frapedoypoli.blogspot.com/2016/11/blog-post_6612.html#ixzz4RP7f9hFP
Follow us: @frapedoypoli on Twitter | frapedoypoli on Facebook
Εσύ ξέρεις γιατί όλο και περισσότερες γυναίκες ζωγραφίζουν... πέη στα μάτια τους;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Εσύ ξέρεις γιατί όλο και περισσότερες γυναίκες ζωγραφίζουν... πέη στα μάτια τους; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet