Απίστευτο: Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε να γνωρίσει την Έφη Θώδη!

Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2016Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε να γνωρίσει από κοντά την Έφη Θώδη και τώρα η τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών ετοιμάζει βαλίτσες για Λευκό Οίκο μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που της συμβαίνει. 

Την είδηση αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια μέσα από την εκπομπή της Annitagr ενώ στο πλατό φιλοξένησε την ίδια την τραγουδίστρια, η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός και μίλησε γι'αυτό. 

Τώρα θα αναρωτιέστε πώς ο νέος πρόεδρος των Η.Π.Α. ζήτησε να γνωρίσει την δική μας Έφη Θώδη. Όλα ξεκίνησαν την ημέρα των εκλογών, όταν ένας από τους συμβούλους του ελληνικής καταγωγής την ώρα που ανακοινώθηκε πως ο Τραμπ εκλέχθηκε τελικώς πρόεδρος έβαλε στο κινητό του το τραγούδι «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί». 


Ο Τραμπ θεώρησε πως το εν λόγω τραγούδι του έφερε γούρι και ζήτησε στη συνέχεια από τον σύμβουλό του να του μεταφράσει τους στίχους στα αγγλικά και να του πει ποια είναι η τραγουδίστρια. 

Το παρασκήνιο αποκάλυψε στην εκπομπή Annitagr ο μάνατζερ της Έφης Θώδη που βγήκε ζωντανά στον «αέρα» και ανέφερε αναλυτικά όσα του είπε τηλεφωνικά ο σύμβουλος του Τραμπ, μεταξύ άλλων και την επιθυμία του νέου προέδρου της Αμερικής να γνωρίσει την Ελληνίδα τραγουδίστρια από κοντά. 

«Δεν περίμενα τέτοια μεγαλεία» είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια η Έφη Θώδη, η οποία μέσα στο 2017 θα εμφανιστεί στον Λευκό Οίκο και θα τραγουδήσει live το τραγούδι που ξετρέλανε τον πλανητάρχη.  


Απίστευτο: Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε να γνωρίσει την Έφη Θώδη!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Απίστευτο: Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε να γνωρίσει την Έφη Θώδη! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet