Κοιτούν το ρολόι για Κωστή Στεφανόπουλο: Τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του

Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2016

Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις της υγείας του Κωστή Στεφανόπουλου;
Κάθε στιγμή που περνάει είναι ακόμη πιο δύσκολη για την υγεία του πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» από την περασμένη Πέμπτη.
Η διάγνωση των γιατρών είναι αμφοτερόπλευρη πνευμονία. Ο οργανισμός του δεν ανταποκρίνεται στην εντατική φαρμακευτική αγωγή, ενώ πολλές λειτουργίες του εμφανίζουν ανεπάρκεια.
Τα τελευταία 24ωρα είναι τα πιο κρίσιμα, αφού και η ηλικία του Κωστή Στεφανόπουλου δεν «βοηθάει».
Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό Αντώνιο Δημητρακόπουλο, τομεάρχη Παθολογικού Τομέα του «Ερρίκος Ντυνάν», και διευθυντή του Γ΄ Παθολογικού Τμήματος, ο κ. Στεφανόπουλος, εισήχθη στο Νοσοκομείο, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια.
Κλινικά και απεικονιστικά διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως. Παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική του εικόνα βαίνει επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων».
Αυτό που προβληματίζει επιπλέον τους θεράποντες γιατρούς είναι ότι η υγεία του 90χρονου Στεφανόπουλου είναι ήδη επιβαρυμένη από άλλα προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.
Αυτό που επισημαίνουν οι γιατροί είναι πώς κάθε λεπτό που μετράει είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τον Κωστή Στεφανόπουλο και πρέπει να είναι όλοι προετοιμασμένοι για την όποια εξέλιξη.
 http://www.fimes.gr
Κοιτούν το ρολόι για Κωστή Στεφανόπουλο: Τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Κοιτούν το ρολόι για Κωστή Στεφανόπουλο: Τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet