Αλλάζει όνομα η Καλαμπάκα: Πώς θα ονομαστεί

Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2016

Πώς θα ονομαστεί η Καλαμπάκα;
Στις 22 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11π.μ, θα συνεδριάσει η Επιτροπή του Συμβουλίου Τοπωνυμιών για την μετονομασία Δήμων, Κοινοτήτων, τοπικών διαμερισμάτων και οικισμών.
Η συνεδρίαση θα γίνει στο Υπουργείο Εσωτερικών. Μεταξύ των θεμάτων που θα εξετάσει, είναι και η αίτηση μετονομασίας του Δήμου Καλαμπάκας σε Δήμο Μετεώρων.
Στη συνεδρίαση, θα παραστεί ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Χρήστος Ν. Σινάνης για να εκθέσει τις απόψεις του, σχετικά με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τη μετονομασία του Δήμου Καλαμπάκας, σε Δήμο Μετεώρων.
Την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμπάκας να αλλάξει όνομα ο δήμος, πρόκειται να αναπτύξει την ερχόμενη Τρίτη (22/11 στις 11 π.μ.) στην Επιτροπή του Συμβουλίου Τοπωνυμιών για την μετονομασία Δήμων, Κοινοτήτων, τοπικών διαμερισμάτων και οικισμών του υπουργείο Εσωτερικών, ο δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Ν. Σινάνης.
Η απόφαση του δ.σ. είναι να μετονομαστεί ο δήμος Καλαμπάκας σε δήμο Μετεώρων, θέμα το οποίο περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη της Επιτροπής.
Υπενθυμίζεται ότι με βάση τον Καλλικράτη ένας δήμος μπορεί να αλλάξει όνομα εφόσον υπάρχει σχετική απόφαση του δημοτικού του συμβουλίου.http://www.fimes.gr
Αλλάζει όνομα η Καλαμπάκα: Πώς θα ονομαστεί
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αλλάζει όνομα η Καλαμπάκα: Πώς θα ονομαστεί | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet