Διαζύγιο Σκορδά – Λιάγκας: Τα μάζεψε και σηκώθηκε κι έφυγε! Η κίνηση που εκνεύρισε τον Γιώργο…

Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2016

Διαζύγιο Σκορδά – Λιάγκας: Τα μάζεψε και σηκώθηκε κι έφυγε! Η κίνηση που εκνεύρισε τον Γιώργο…
Όπως σας αποκάλυψε το Youweekly.gr χθες με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του, οι σχέσεις του Γιώργου Λιάγκα και την Φαίης Σκορδά έχουν «χτυπήσει» κόκκινο. 
Μπορεί οι δυο τους για χάρη των παιδιών να δείχνουν μια χαρά ωστόσο στην πραγματικότητα οι σχέσεις τους είναι πολύ τεταμένες…
Από την ημέρα της ανακοίνωσης του διαζυγίου έχουν αρχίσει και βγαίνουν στην δημοσιότητα άγνωστες πτυχές της σχέσεις του. 
Η Φαίη προσπαθεί όλα να τα αντιμετωπίσει ψύχραιμα και με χαμόγελο, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας αυτό δεν το ανέχεται! 
Τα φώτα της έχουν πέσει πάνω του, ειδικά μετά αποκάλυψη του Youweekly.gr, για το τρίτο πρόσωπο που μπήκε στον γάμο του! Προσπαθεί να δώσει βάρος στην δουλειά αλλά τα συνεχόμενα τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους δεν τον αφήνουν να ηρεμήσει καθόλου!
liagkas-skorda
liagkas-skorda«Δεν φταίει μόνο ο ένας σε έναν χωρισμό, ότι κι αν έγινε, που και να ήξερα δεν θα το έλεγα, φταίνε και οι δύο! Και ο Γιώργος έχει κάνει λάθη από την πλευρά του αλλά και η Φαίη. 
Να τα λέμε κι αυτά… Τώρα σε λεπτομέρειες μην μπούμε, τα γνωρίζετε…», λέει άνθρωπος από το επαγγελματικό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στο Youweekly.gr το οποίο μας αποκάλυψε πως ο Γιώργος περνάει απίστευτο εκνευρισμό και όλοι οι φίλοι του προσπαθούν να τον κάνουν να ξεχαστεί…
Το ζευγάρι πλέον δεν μένει μαζί, ο Γιώργος έχει φύγει από το σπίτι, ωστόσο έχει φροντίσει όσο μπορεί να είναι κοντά στα παιδιά του, τον Γιαννάκη και τον Δημητράκη, καθώς ότι κι αν έγινε με την Φαίη Σκορδά δεν θέλει με τίποτα να απομακρυνθεί από τα αγόρια του, που είναι οι μεγάλες αδυναμίες του! 
Προσπαθεί να βρει έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας με την πρώην σύζυγό του, ώστε οι επισκέψεις να γίνονται πιο εύκολες, και να μην υπάρχει κρυφό εχθρικό κλίμα!
Youweekly.gr
Διαζύγιο Σκορδά – Λιάγκας: Τα μάζεψε και σηκώθηκε κι έφυγε! Η κίνηση που εκνεύρισε τον Γιώργο…
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Διαζύγιο Σκορδά – Λιάγκας: Τα μάζεψε και σηκώθηκε κι έφυγε! Η κίνηση που εκνεύρισε τον Γιώργο… | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet