«Πρέπει να ανανεωθεί η Μενεγάκη - Δε γίνεται να ζει μόνο στην τηλεόραση»

Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για μενεγακη
Στα 20 και πλέον χρόνια που βρίσκεται στο γυαλί, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν κατά καιρούς αναφερθεί στο όνομά της, είτε για να την επαινέσουν ή για να την επιπλήξουν για κάποιες της επιλογές. Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκηέχει αποδειχθεί στον απόλυτο τηλεοπτικό χαμαιλέοντα, αφού έχει καταφέρει να προσαρμόζεται με επιτυχία στις τηλεοπτικές επιταγές εδώ και δεκαετίες.
Παρόλ' αυτά, ο γνωστός τηλεοπτικός παράγοντας και επί χρόνια στέλεχος τηλεοπτικών σταθμών, Σταμάτης Μαλέλης, έκανε μία ιδιαίτερα καυστική δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη.
Ερωτώμενος σχετικά με τη διάσημη παρουσιάστρια του Alpha, από δημοσιογράφο της εκπομπής "Αποκαλυπτικά", ο Σταμάτης Μαλέλης είπε τα εξής: "Η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει τεράστια καριέρα στην τηλεόραση. Αυτό το αυθεντικό το γνήσιο που έχει, το ζεστό, πέρασε πάρα πολύ καλά, αλλά όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν αρχή και τέλος. Ο καθένας πρέπει να προσπαθεί να ανανεώνεται και να δείχνει νέα πράγματα αν θέλει να παρατείνει το τέλος. Πρέπει να ανανεωθεί η Μενεγάκη. Είναι και τόσα χρόνια πρώτη και δεν ξέρω αν έχει το κίνητρο για να κάνει κάτι διαφορετικό. Η Μενεγάκη πρέπει να προετοιμαστεί δυνατά να πατήσει στα πόδια της γιατί πρέπει να ζήσει και μια φυσιολογική ζωή. Δε γίνεται μέχρι να ολοκληρώσει τη ζωή της να ζει μόνο στην τηλεόραση και να βγαίνει".
«Πρέπει να ανανεωθεί η Μενεγάκη - Δε γίνεται να ζει μόνο στην τηλεόραση»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

«Πρέπει να ανανεωθεί η Μενεγάκη - Δε γίνεται να ζει μόνο στην τηλεόραση» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet