Επτά αλήθειες που σίγουρα δεν ξέρατε για την… ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας

Πέμπτη, Νοεμβρίου 17, 2016

77a567b82d0edc6b3e28c1471a87b965_LΔείτε 7 αλήθειες για το αιδοίo που σίγουρα δεν γνωρίζατε:
-Οι τρίχες του εφηβαίου εξυπηρετούν έναν ακόμα σκοπό πέραν της προστασίας του αιδoίου. Συγκρατούν τις φερομόνες που εκλύει το γυναικείο σώμα όταν είναι σε ωριμότητα/διέγερση, ώστε να προσελκύει η γυναίκα τους άντρες με σκοπό την ερωτική επαφή και τη… διαιώνιση του είδους!
-Υπάρχουν περίπου 8.000 νευρικές απολήξεις στην κλειτoρίδα που εξυπηρετούν αποκλειστικά την γυναικεία απόλαυση/ικανοποίηση κατά την επαφή. Το πέος στον άντρα έχει τις μισές νευρικές απολήξεις για τον ίδιο σκοπό.

-Το αιδoίo εκτείνεται κατά κανόνα 7-10 εκατοστά προς το εσωτερικό (βάθος), αλλά έχει τη δυνατότητα να αυξηθεί σε μέγεθος κατά 200% όταν είναι ερεθισμένο, σαν ένα “μπαλόνι”. Μην ξεχνάτε ότι το αιδοίo έχει τη δυνατότητα να είναι πολύ ελαστικό προκειμένου να μπορεί η γυναίκα να γεννήσει.
-Το αιδoίo έχει κάτι κοινό με τον καρχαρία! Περιέχει μια ουσία που είναι γνωστή ως σκουαλένιο και η οποία παράγεται και στο συκώτι του καρχαρία. Πρόκειται για μία λιπαντική ουσία που βοηθάει τους ιστούς του αιδoίoυ να παραμένουν υγροί, υγιείς και ελαστικοί.
-Κατά την επαφή, είναι δυνατό η γυναίκα να κολλήσει κάποιο Σeξουαλικά Μεταδιδόμενο Νόσημα ακόμα και αν ο σύντροφός της χρησιμοποιεί πρoφυλακτικo. Το δέρμα του αιδoίoυ είναι ευαίσθητο, μπορεί απλά να αγγίξει το μολυσμένο δέρμα του οσχέου και να μεταφερθούν έτσι κονδυλώματα, έρπης, μολυσματική τέρμινθος και ψείρες.
-Το μέσο μήκος των μικρών “χειλιών” του αιδοίου είναι μικρότερο από τα 1,9 εκατοστά. Μόνο στο 1,8% των γυναικών αυτό το σημείο είναι μεγαλύτερο από 3,8 εκατοστά.
-Ενώ οι τρίχες στο τριχωτό της κεφαλής (μαλλιά) έχουν διάρκεια ζωής ακόμα και 7 χρόνια, οι τρίχες του εφηβαίου στην γυναίκα δεν ζουν πάνω από 3 εβδομάδες. Αυτός είναι και ο λόγος που μεγαλώνουν με πολύ μεγαλύτερο ρυθμό από τα μαλλιά. Αυτή η ιδιαιτερότητα διατηρεί τις τρίχες του εφηβαίου νέες και υγιείς ανεξάρτητα από το πόσο συχνά τις… περιποιείται μια γυναίκα.onmed
Επτά αλήθειες που σίγουρα δεν ξέρατε για την… ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Επτά αλήθειες που σίγουρα δεν ξέρατε για την… ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet