Τζούλια Αλεξανδράτου: “Στόχος μου είναι η Βουλή και η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα”.

Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για Τζούλια Αλεξανδράτου
«Στόχος είναι τα λεφτά» τραγουδούσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην κινηματογραφική ταινία του Νίκου Περάκη «Ψυχραιμία» το 2007. Σήμερα, περίπου δέκα χρόνια μετά, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, με την εκρηκτική στάρλετ να δηλώνει αποκλειστικά στην «Espresso» ότι ο στόχος της είναι πλέον η Βουλή των Ελλήνων, αλλά και η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.
ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
«Θέλω να συνεχίσω τον αγώνα που ξεκίνησε η Μελίνα Μερκούρη. Τα Γλυπτά είναι δικά μας και πρέπει να γυρίσουν στην Ελλάδα» δηλώνει η Τζούλια και συμπληρώνει ότι της έχει γίνει σχετική πρόταση από μεγάλο πολιτιστικό σύλλογο να γίνει πρέσβειρα αυτού του σκοπού. Η ίδια ισχυρίζεται ότι την έχουν προσεγγίσει και οι υπεύθυνοι μεγάλου κόμματος προκειμένου να την πείσουν να κατέβει υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
«Μου είχε γίνει και παλαιότερα πρόταση να πολιτευθώ, λίγο πριν φύγω για την Αυστρία, αλλά τότε είχα απαντήσει αρνητικά διότι είχα υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει η είσοδός μου στα κοινά, διότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πλέον τους πολιτικούς. Με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα μπήκε τέλος στην οικογενειοκρατία, που υπήρχε για 40 χρόνια στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. Εκείνη την περίοδο όποιος και να έβγαινε πρωθυπουργός θα ήταν υποχρεωμένος να πράξει αυτά που λένε τα Μνημόνια, τα οποία είχαν υπογραφεί νωρίτερα σχεδόν απ’ όλους τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων αυτής της χώρας».
«Τον περίμενα αλλιώς»
«Ο Αλέξης Τσίπρας, από την άλλη μεριά, είναι ένας νέος άνθρωπος με καινούργιες ιδέες, αλλά τον περίμενα αλλιώς ως εκπρόσωπο της Αριστεράς. Δυστυχώς, αποδείχτηκε πιο δεξιός και από τους δεξιούς. Χαίρομαι που δεν μας πήγε τελικά πίσω στη δραχμή, διότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε την απόλυτη καταστροφή μας. Και πάλι όμως, με τις κινήσεις του έφερε τους Ελληνες στα πρόθυρα της εξαθλίωσης, ενώ ξεπούλησε σχεδόν όλη τη δημόσια περιουσία».
Για όλους τους παραπάνω λόγους, η Τζούλια Αλεξανδράτου σκέφτεται πολύ σοβαρά ν’ αποδεχτεί τη νέα πρόταση που της έγινε πρόσφατα να κατέβει στην πολιτική.
Οπως δηλώνει, η υποψήφια πρόεδρος στις ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον λειτούργησε για την ίδια ως πρότυπο.
«Σκέφτομαι ν’ ασχοληθώ με την πολιτική μήπως μπορέσω και βάλω εγώ μια τάξη σ’ αυτή τη χώρα. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε καλύτερες πολιτικοί από τους άντρες. Τρανταχτό παράδειγμα, η Χίλαρι Κλίντον, η οποία έρχεται πρώτη στις δημοσκοπήσεις για την προεδρία. Για πρώτη φορά στα χρονικά μια γυναίκα μπορεί να καθίσει στο οβάλ γραφείο. Γιατί να μη γίνω κι εγώ πρωθυπουργός της Ελλάδας;» αναρωτιέται ρίχνοντας τη… βόμβα της!
Για την ώρα, πάντως, στα επαγγελματικά σχέδια της Τζούλιας συμπεριλαμβάνονται fashion shows στο εξωτερικό, live εμφανίσεις ως τραγουδίστρια και dj και η κυκλοφορία ενός ντουέτου με τον Anastazio, όπως συστήνεται πλέον καλλιτεχνικά ο Τάσος Ποτσέπης, το οποίο θα έχει τίτλο «Αγάπη μόνο».
Οι δυο τους, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Τζούλια, πρόκειται να συμπράξουν και σ’ ένα διαδικτυακό reality στα πρότυπα του επιτυχημένου «Keeping up with the Kardashians».

Τζούλια Αλεξανδράτου: “Στόχος μου είναι η Βουλή και η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα”.
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τζούλια Αλεξανδράτου: “Στόχος μου είναι η Βουλή και η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα”. | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet