Πάγωσαν ΟΛΟΙ με τη δηλωσή του: «Αν ήμουν ερωτευμένος με άντρα, δεν θα είχα πρόβλημα να τον παντρευτώ»!

Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2016

Ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε για όλα στην Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά…

Με αυτό το λουκ δεν φοβόσουν μη σε πουν ομοφυλόφιλο; Ας λέγανε. Με ρωτούσαν πολλοί: «Τι ρόλο παίζεις; Είσαι αδελφή; Βλέπουμε να αγκαλιάζεις  γυναίκες, το ίδιο κάνεις και με τους άντρες».

Κι εγώ τους έλεγα: «Ανακαλύψτε μόνοι σας τι είμαι. Εγώ είμαι αυτό που βλέπετε τώρα μπροστά σας». Ποτέ δεν έχω πει σε κανέναν τι ρόλο παίζω… Πάντως πιστεύω ότι η επιτυχία του τραγουδιστή είναι να τον ερωτεύονται και γυναίκες και άντρες.

Πως σχολιάζεις το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια; Έπρεπε να γίνει. Γιατί ένα gay ζευγάρι να μην μπορεί να διευθετήσει τα κληρονομικά του, όπως συμβαίνει με τα ετερόφυλα ζευγάρια;

Εσύ παντρεύτηκες, έκανες τρία παιδιά, αλλά πάντα ήσουν κοντά στους τρανσέξουαλ και τους gays. Ναι, είναι οι πιο καλοί φίλοι μου.

Αν σου τύχαινε, θα μπορούσες να παντρευτείς με άντρα; Ναι, αν ήμουν ερωτευμένος, δεν θα είχα πρόβλημα. Στην αγάπη δεν υπάρχουν όρια. Είναι να μη σου τύχει.

Αν το παιδί σου έλεγε «μπαμπά, είμαι ομοφυλόφιλος», πώς θα το αντιμετώπιζες; Θα το στήριζα πιο πολύ.

Ο λόγος για τον Γιάννη Φλωρινιώτη, που δε μασάει τα λόγια του... Via

Πάγωσαν ΟΛΟΙ με τη δηλωσή του: «Αν ήμουν ερωτευμένος με άντρα, δεν θα είχα πρόβλημα να τον παντρευτώ»!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πάγωσαν ΟΛΟΙ με τη δηλωσή του: «Αν ήμουν ερωτευμένος με άντρα, δεν θα είχα πρόβλημα να τον παντρευτώ»! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet