Κατεβάζει ΡΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ το Δημόσιο! ΔΕΜΕΝΑ τα πλοία- ΕΤΣΙ θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2016

Κατεβάζει ΡΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ το Δημόσιο! ΔΕΜΕΝΑ τα πλοία- ΕΤΣΙ θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Εικοσιτετράωρη γενική απεργία έχει κηρύξει για σήμερα Πέμπτη η ΑΔΕΔΥ, η οποία απηύθυνε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που οργανώνει για τις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η ΑΔΕΔΥ διεκδικεί μεταξύ άλλων προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, σταμάτημα των διαδικασιών αξιολόγησης δομών και εργαζομένων, κατάργηση των μνημονιακών διατάξεων που περικόπτουν οργανικές θέσεις, κατάργηση της ενοικιαζόμενης εργασίας, της μερικής απασχόλησης, αύξηση μισθών.

Την στήριξή της στην απεργία εξέφρασε η Λαϊκή Ενότητα η οποία καλεί τους υπαλλήλους του Δημοσίου και όλους τους εργαζομένους να συμμετάσχουν στην γενική απεργία και να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος. Κάλεσμα προς όλους απευθύνει και το ΠΑΜΕ για την απεργία της 24ης Νοεμβρίου.

Το ΠΑΜΕ προγραμματίζει συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 10:30 με αίτημα την απόσυρση του σχεδίου νόμου για την κινητικότητα και την αξιολόγηση στο Δημόσιο.

ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΜε προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, το ΕΚΑΒ και οι προνοιακές δομές, λόγω της συμμετοχής γιατρών και εργαζομένων στις δημόσιες δομές Υγείας στην 24ωρη απεργία.

Παράλληλα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), έχει προγραμματίσει και παναττική στάση εργασίας στις 14 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 15:00, και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στις 10:00.

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣΣύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί ως τώρα, τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, Τραμ, Τρόλεϊ και Προαστιακός) θα κινηθούν κανονικά, ενώ οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑΠανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων έχει εξαγγείλει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 12:01, μετά τα μεσάνυχτα, της Πέμπτης.

Πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν προγραμματίσει τροποποιήσεις των προγραμματισμένων δρομολογίων τους λόγω της απεργίας και οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία και λιμεναρχεία.
Κατεβάζει ΡΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ το Δημόσιο! ΔΕΜΕΝΑ τα πλοία- ΕΤΣΙ θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Κατεβάζει ΡΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ το Δημόσιο! ΔΕΜΕΝΑ τα πλοία- ΕΤΣΙ θα κινηθούν τα ΜΜΜ | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet