Έκτακτο βόμβα: Ιδρύεται νέο κόμμα με ονόματα… πρώην υπουργούς. Από ποιο μεγάλο κόμμα έφυγαν

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2016

Ποια τα πρόσωπα που θα αποτελούν το νέο κόμμα;
Παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, οδήγησαν σε ναυάγιο, δεν παύει να υπάρχουν ακόμα πρόσωπα που επιθυμούν τη δημιουργία ενός νέου κόμματος το οποίος θα έχει κεντροαριστερή χροιά.
Το τελευταίο διάστημα οι μηχανές έχουν «ξαναζεσταθεί» καθώς λαμβάνουν χώρα διεργασίες με πρωτεργάτες στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία νέου κόμματος.
Πρόκειται για πρώην υπουργούς των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ ανάμεσα στους οποίους συναντάμε γνώριμα πρόσωπα όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, αλλά και ο Γιάννης Ραγκούσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη είναι ενήμερη για τις κινήσεις δημιουργίας νέου κόμματος, αν και όπως όλα δείχνουν θα τηρήσει αποστάσεις.
Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται στις συζητήσεις να συμμετέχει και ο Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Όσον αφορά τη στάση του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου λίγο έως πολύ είναι γνωστή καθώς αυτό που τον απασχολεί είναι η αλλαγή στρατηγικής του Κινήματος. http://www.fimes.gr
Έκτακτο βόμβα: Ιδρύεται νέο κόμμα με ονόματα… πρώην υπουργούς. Από ποιο μεγάλο κόμμα έφυγαν
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Έκτακτο βόμβα: Ιδρύεται νέο κόμμα με ονόματα… πρώην υπουργούς. Από ποιο μεγάλο κόμμα έφυγαν | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet