Αποκάλυψη βόμβα: Ποιος ο πραγματικός λόγος χωρισμού Λιάγκα- Σκορδά «Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο αλλά…»

Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016

Ποιος είναι τελικά ο πραγματικός λόγος που ο Λιάγκας και η Σκορδά έφτασαν στον χωρισμό;
Φίλη της Φαίης Σκορδά που γνωρίζει πολλά, μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό Λιάγκα και Σκορδά.
Ο χωρισμός Λιάγκα και Σκορδά έδωσε τέλος στην ιστορία αγάπης ενός από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ρίχνουν αυλαία στον γάμο τους και καθώς υποχωρεί ο τυφώνας των πρώτων ημερών, έρχονται στο φως άγνωστες πτυχές της κοινής τους ζωής.
«Ο πραγματικός λόγος για τον χωρισμό είναι ένας.
Η Φαίη, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, αφοσιώθηκε στο μεγάλωμά του. Εστίασε το ενδιαφέρον της στα παιδιά και έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.
Έτσι, από ερωτευμένο ζευγάρι, είχαν γίνει φίλοι και συνεργάτες. Η απαιτητική καθημερινότητα σκότωσε την ερωτική τους ζωή.
Συμβαίνει καθημερινά σε εκατοντάδες ζευγάρια γύρω μας», αναφέρει φίλη της Φαίης Σκορδάσε συνέντευξη σε μεγάλο περιοδικό.
Το διαζύγιο ήταν μονόδρομος αλλά όχι αδιέξοδο. Ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει να είναι ο άντρας πίσω από όποιες επαγγελματικές κινήσεις κάνει η Φαίη Σκορδά, αλλά δεν είναι πια ο άντρας που μένει μαζί της.http://www.gossiplife.gr/
Αποκάλυψη βόμβα: Ποιος ο πραγματικός λόγος χωρισμού Λιάγκα- Σκορδά «Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο αλλά…»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αποκάλυψη βόμβα: Ποιος ο πραγματικός λόγος χωρισμού Λιάγκα- Σκορδά «Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο αλλά…» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet