Η νέα προκλητική φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη προκαλεί αντιδράσεις! (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2016

Η Μίνα Αρναούτη με την συνεχή κίνηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μέσω του οποίου ουκ ολίγες φορές έχει εκφράσει απόψεις της σχετικά με την τραγική ημέρα του τροχαίου που στοίχισε την ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και παρολίγον και την δική της, έχει προκαλέσει πολλές φορές ποικίλα σχόλια, πολλές φορές φαρμακερά Με την Μίνα Αρναούτη να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, ενώ παράλληλα κάνει μια γενναία προσπάθεια να σταθεί κανονικά στα πόδια, μέσω φυσικοθεραπειών στις οποίες υποβάλλεται, παράλληλα δεν σταματά τις συχνές αναρτήσεις της στα social media.

Πριν λίγες εβδομάδες μάλιστα είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία από την νύχτα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος, προκαλώντας και πάλι θύελλα αντιδράσεων.

Παραταύτα το τελευταίο περίπου 24ωρο οι κινήσεις της στο facebook και το Instagram είναι συνεχείς, με πολλαπλές αναρτήσεις. Η Μίνα στις 7 το απόγευμα βρέθηκε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" όπως πρόδωσε η ανάρτηση της στο facebook:

Λίγο αργότερα βρισκόταν σε ένα αεροπλάνο:

Τώρα πριν λίγα λεπτά, μπορει να μην γνωρίζουμε σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται το μόνο που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι ότι η Μίνα βρίσκεται μέσα σε ψιλές μαύρες γόβες:
Η νέα προκλητική φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη προκαλεί αντιδράσεις! (ΦΩΤΟ)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η νέα προκλητική φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη προκαλεί αντιδράσεις! (ΦΩΤΟ) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet