Σοκάρει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: «Ήμουν στο τελευταίο στάδιο με καρκίνο του…»

Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2016

Τι αποκάλυψε η Κάτια Νικολαΐδου για τη μάχη της με τον καρκίνο;
Η Κάτια Νικολαΐδου μοιράζεται στιγμές και σκέψεις από τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν πάλεψε με τον καρκίνο. Η ηθοποιός συγκλονίζει περιγράφοντας στον Κεν Αλεξανδράτο και στο Celebrity Life Game πώς τυχαία ανακάλυψε πως πάσχει από καρκίνο στο τελευταίο στάδιο και βγήκε νικήτρια.
Είναι γνωστό ότι έχεις περάσει μία περιπέτεια με την υγεία σου, για την οποία μάλιστα έχεις μιλήσει ανοιχτά. Θεωρείς ότι έχει βοηθηθεί κόσμος από το γεγονός ότι εσύ εξομολογήθηκε όσα έχεις περάσει;
«Αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που το έκανα .Πολλές φορές έχω πιεστεί γιατί νιώθω ότι μίλησα πολύ για αυτό το θέμα και δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι το κάνω για διαφημιστικούς λόγους, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι τέτοιο. Άλλωστε η πορεία μου τόσο χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν με ενδιαφέρει να προβάλλω άλλου είδους πράγματα πέρα από την δουλειά μου», είπε η Κάτια Νικολαΐδου.
Πως ανακάλυψες ότι είχες καρκίνο;
«Εντελώς τυχαία. Είναι λίγο κωμικοτραγικό και είναι η πρώτη φορά που το λέω. Είχα πάει ένα ταξίδι στις Μαλδίβες και επειδή μου αρέσουν πολύ τα σπορτς προσπάθησα να κάνω σκι στο νερό με αποτέλεσμα να πέσω και να μην μπορώ να σηκωθώ και οι φίλοι μου, όπως καταλαβαίνεις, με κορόιδευαν . Γυρνώντας στην Ελλάδα και χωρίς να έχω κάποιο σύμπτωμα, αποφάσισα να πάω σε γιατρό όπου και διαγνώστηκε ότι είχα καρκίνο στους λεμφαδένες, ο οποίος πέρασε στο μυελό και το κεφάλι. Ήμουν στο τελευταίο στάδιο και ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά ήταν ο Θεός μαζί μου το ξεπέρασα και όλα πήγαν τέλεια», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Νικολαΐδου.
Ήταν σημαδιακή εκείνη η περίοδος για σένα, στο ποιους ανθρώπους κράτησες στη ζωή σου;
«Σε ένα σοβαρό γεγονός και, κυρίως, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τον θάνατο, πάντα η επόμενη μέρα είναι πολύ λαμπερή και ό,τι δεν είναι λαμπερό ή δεν αντέχει το φως πρέπει να κρυφτεί στο σκοτάδι. Αυτό ακριβώς έκανα κατευθύνθηκα προς το φως και άφησα πίσω το σκοτάδι.»
Πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν να διαχειριστείς το πρόβλημα υγείας σου και τον χωρισμό με τον τότε σύζυγο σου την ίδια χρονική περίοδο;
«Από όλη αυτή την ιστορία μετά από τόσα χρόνια νιώθω ότι όλα έγιναν μόνο για καλό και αισθάνομαι πολύ τυχερή ακόμα και που αρρώστησα. Νιώθω τυχερή γιατί ήρθα αντιμέτωπη και δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου . Μέσα από όλο αυτό κατάφερα να γίνω καλύτερος άνθρωπος και πλέον βλέπω τα πράγματα με διαφορετική ματιά, αντιμετωπίζω την ζωή μου εντελώς διαφορετικά. Όταν φτάνεις στην άκρη του γκρεμού έχεις δυο επιλογές: ή θα πέσεις ή θα κρατηθείς», ανέφερε η Κάτια Νικολαΐδου.
Ποιο είναι το χειρότερο είδος απώλειας για εσένα; «Η ίδια η απώλεια.»


Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2016/11/katia-nikolaidou-karkino/#ixzz4QqYcfZ9A
Σοκάρει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: «Ήμουν στο τελευταίο στάδιο με καρκίνο του…»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σοκάρει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: «Ήμουν στο τελευταίο στάδιο με καρκίνο του…» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet