Αυτός είναι ο λόγος που απατάμε τους συντρόφους μας

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2016Μια καινούρια έρευνα αποκαλύπτει το λόγο!...

Η απιστία δεν είναι μαγκιά είναι αυτοταπείνωση'' λέει μια διάσημη σελίδα στο facebook και εδώ που τα λέμε αυτή η αστεία γενίκευση όσο και να μας διασκεδάζει με την γραφικότητά της είναι λίγο αληθινή. Τι είναι λοιπόν αυτό που οδηγεί τους ανθρώπους στην απιστία;


Μια καινούρια έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Connecticut έδειξε ότι ο λόγος που κάνει- άντρες και γυναίκες- να απατήσουν τον σύντροφό τους είναι το κατά πόσο είναι οικονομικά ανεξάρτητοι από εκείνους!

Οι ερευνητές μελέτησαν πάνω από 9.000 άτομα, ηλικίας 18- 32 και κατέγραψαν το πόσο ικανοποιημένοι είναι από το γάμο και τη σεξουαλική τους ζωή για να καταλήξουν το ποσοστό αυτών που θα απατήσουν τον σύντροφό τους. 


Το αποτέλεσμα έδειξε ότι το 15% των αντρών που είναι απόλυτα οικονομικά εξαρτημένοι από την γυναίκα τους θα κάνουν εξωσυζυγική σχέση σε αντίθεση με τις γυναίκες που μόλις το 5% θα οδηγηθούν σε απιστία.

Γιατί συμβαίνει αυτό; ''Δεν θέλουμε να είμαστε σε μια σχέση που μας κάνει νιώθουμε μειονεκτικά, οπότε ψάχνουμε την επιβεβαίωση κάπου αλλού'' σχολιάζουν οι επιστήμονες. 


Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε πιάνει πανικός, γιατί η πλειοψηφία των ανθρώπων εκεί έξω είναι πιστοί- το θέμα είναι να βρεις έναν άνθρωπο που θα σε εμπιστεύεται και ακόμα αν μείνει άνεργος δεν θα ζηλέψει/ σε κάνει να νιώσεις άσχημα για τη δική σου επιτυχία στη δουλειά.
Αυτός είναι ο λόγος που απατάμε τους συντρόφους μας
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αυτός είναι ο λόγος που απατάμε τους συντρόφους μας | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet