Δείτε πώς γέλαγε η «μαύρη χήρα» Δήμητρα Βούλγαρη στα διαλείμματα της Νικολούλη. Ανατριχιαστικό βίντεο

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2016

Τι έλεγε η «μαύρη χήρα» Δήμητρα Βούλγαρη στα διαλείμματα της εκπομπής στη Νικολούλη;
Ανατριχιαστικό είναι το απόσπασμα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη με τη… συμπεριφορά της «μαύρης χήρας» και φερόμενης ως δολοφόνου του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου.
Στο εν λόγω απόσπασμα η κατηγορούμενη φαίνεται και κατά την διάρκεια της εκπομπής αλλά και κατά τα διαλείμματα να είναι ιδιαίτερα ψύχραιμη αν και μιλούσε για την εξαφάνιση του ίδιου της του άντρα, χωρίς να φαίνεται το παραμικρό αίσθημα αγωνίας στο πρόσωπο της.
Μάλιστα κάποιες φορές η Δήμητρα Βούλγαρη πιάστηκε από την κάμερα ακόμα και να χαμογελά Μάλιστα στο διάλειμμα της εκπομπής απευθύνθηκε στο δικηγόρο και στο γαμπρό της, ρωτώντας τους αν τα είπε καλά κι αν βγαίνει ωραία στο «γυαλί», ενώ φαινόταν ιδιαίτερα «άνετη» κάτι που είχε προβληματίσει και την έμπειρη σε αυτά τα θέματα δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη.
Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός πως όταν μιλούσε για το θύμα ποτέ δε χρησιμοποίησε το όνομά του, αλλά τη λέξη «αυτός».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τη Δήμητρα Βούλγαρη από την εκπομπή της Νικολούλη:

Δείτε πώς γέλαγε η «μαύρη χήρα» Δήμητρα Βούλγαρη στα διαλείμματα της Νικολούλη. Ανατριχιαστικό βίντεο
Epirusblog Gr
5 of 5
Τι έλεγε η «μαύρη χήρα»  Δήμητρα Βούλγαρη  στα διαλείμματα της εκπομπής στη  Νικολούλη ; Ανατριχιαστικό είναι το απόσπασμα από την εκπομπ...
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Δείτε πώς γέλαγε η «μαύρη χήρα» Δήμητρα Βούλγαρη στα διαλείμματα της Νικολούλη. Ανατριχιαστικό βίντεο | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet