Έφαγαν άκυρο Περιστέρα και Μαρέβα: Γιατί κόπηκαν από τις λίστες του Ομπάμα

Κυριακή, Νοεμβρίου 13, 2016

Γιατί δεν θα παρευρεθούν στο δείπνο για τον Ομπάμα η Περιστέρα Μπαζιάνα και η Μαρέβα Μητσοτάκη;
Πυρετώδεις συσκέψεις βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλα τα επιτελεία για την επικείμενη άφιξη στην Αθήνα του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος δεν θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του.
Τι προβλέπεται όμως με βάση το πρωτόκολλο για την απουσία της Μισέλ Ομπάμα;
Ένα ζήτημα που έχει το δικό του ενδιαφέρον, έχει να κάνει με το γεγονός πως η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν θα συνοδεύει τον Αμερικανό Πρόεδρο σε αυτό το ταξίδι κι αυτό δημιουργεί αναπόφευκτες συνέπειες.
Σύμφωνα με τη στήλη του ΒΗΜΑτοδότη, στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Μπαράκ Ομπάμα, που θα αρχίσει στις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης, θα παρακαθήσουν περί τα 100 άτομα, όμως άνευ συζύγων.
Κι αυτό διότι προβλέπεται από το πρωτόκολλο, εφόσον δεν θα παρευρεθεί η Μισέλ Ομπάμα.
Θα προσκληθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, πλην του Νίκου Μιχαλολιάκου, συνεπώς όλα δείχνουν πως στο δείπνο δεν θα δώσουν το παρών τόσο η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα, όσο η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφκσι και γενικότερα… οποιαδήποτε σύζυγος.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως έχουν προσκληθεί όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, βουλευτές, ακαδημαϊκοί, άνθρωποι της τέχνης, επιχειρηματίες και άλλοι, ενώ οι… γραβάτες θα είναι προαιρετικές.

Έφαγαν άκυρο Περιστέρα και Μαρέβα: Γιατί κόπηκαν από τις λίστες του Ομπάμα
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Έφαγαν άκυρο Περιστέρα και Μαρέβα: Γιατί κόπηκαν από τις λίστες του Ομπάμα | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet