Βόμβα από Έλενα Παπαρίζου: «Τον Σεπτέμβριο έκανα εξετάσεις σε νοσοκομείο και έδειξαν ότι…»

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2016

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το θέμα των κιλών της, αλλά και για το γεγονός ότι είχε μιλήσει ανοιχτά για κάποια θέματα υγείας που έχει.
Ο δημοσιογράφος ρωτάει την Έλενα Παπαρίζου: «Δήλωσες πρόσφατα πως δεν ασχολείσαι με το θέμα των κιλών. Θεωρείς πως δέχθηκες μπούλινγκ για το θέμα αυτό;
Υπήρξαν σχόλια ή δημοσιεύματα που σε στεναχώρησαν;»
Η Έλενα Παπαρίζου απαντάει:»Σαφώς και είναι μπούλινγκ αυτό. Με τα δημοσιεύματα δεν ασχολούμαι.
Οπότε ναι, δέχθηκα μπούλινγκ από μερίδα του Τύπου, ποτέ όμως από τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι και το κοινό.
Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρωτάει την Έλενα Παπαρίζου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και η απάντηση της τραγουδίστριας απλά σοκάρει.
«Ήσουν από τις πρώτες Ελληνίδες που μίλησες ανοικτά για την κατάθλιψη αλλά και τις κρίσεις πανικού που βίωσες στο παρελθόν. Τι σε έκανε να το μοιραστείς με τον κόσμο;»
Και η Έλενα Παπαρίζου απαντάει: «Για να μη νιώθουν μόνοι τους. Τον Σεπτέμβριο έκανα κάποιες εξετάσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο και περιμένοντας τα αποτελέσματα έπιασα συζήτηση με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.
Ήταν σαββατοκύριακο. Τους λέω «παιδιά, έχουμε ησυχία, τι γίνεται;» και μου απαντούν «είχαμε αρκετά περιστατικά με κρίσεις πανικού».
Έχω πολλούς φίλους γιατρούς και μου λένε ότι πολύς κόσμος αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και αρκετοί είναι σε νέες ηλικίες.
Το έχεις ξεπεράσει οριστικά;
Όχι. Αλλά μπορώ πλέον και το ελέγχω. Το έπαθα τον προηγούμενο χειμώνα. Ήταν αργά τη νύχτα, ήμουν μόνη στο σπίτι, ο Ανδρέας έλειπε στο Λονδίνο. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου, κάτσαμε μαζί και όλα καλά.
Βόμβα από Έλενα Παπαρίζου: «Τον Σεπτέμβριο έκανα εξετάσεις σε νοσοκομείο και έδειξαν ότι…»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Βόμβα από Έλενα Παπαρίζου: «Τον Σεπτέμβριο έκανα εξετάσεις σε νοσοκομείο και έδειξαν ότι…» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet