Νέο κανάλι στα σκαριά: Ποιος καναλάρχης ετοιμάζεται να εκπέμψει μετά τον Μαρινάκη

Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2016

Ποιο το νέο κανάλι που ανοίγει ο Αλαφούζος;
Την έναρξη νέου τηλεοπτικού σταθμού που θα βγει στον αέρα από τις αρχές του 2017, γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του, ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας μας.
Πρόκειται για το νέο ειδησεογραφικό κανάλι από τον ΣΚΑΪ και που, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, θα εκπέμπει 24ώρες το 24ωρο, με επίκεντρο την ενημέρωση:
«Ο ΣΚΑΪ δυναμώνει ακόμη περισσότερο την ενημέρωση με τη δημιουργία ενός ειδησεογραφικού καναλιού που θα εκπέμπει 24ώρες το 24ωρο.
Το πρόγραμμα του νέου σταθμού θα περιλαμβάνει τις ήδη υπάρχουσες επιτυχημένες ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων αλλά και νέες. Όλες οι ζώνες του νέου καναλιού θα εκπέμπουν στο ρυθμό της ενημέρωσης.
Το νέο 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι θα εκπέμπει μέσα από δορυφορικές και διαδικτυακές πλατφόρμες», αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού.
Στον σχεδιασμό του καναλιού είναι να εκπέμπει αρχικά μέσω NOVA και ΟΤΕ και αργότερα όταν το επιτρέψει η κυβέρνηση, πανελλαδικά.

Νέο κανάλι στα σκαριά: Ποιος καναλάρχης ετοιμάζεται να εκπέμψει μετά τον Μαρινάκη
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Νέο κανάλι στα σκαριά: Ποιος καναλάρχης ετοιμάζεται να εκπέμψει μετά τον Μαρινάκη | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet