Κάτια Νικολαΐδου: «Είχα μια αποβολή. Προσπάθησα να υιοθετήσω ένα παιδί αλλά…»

Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2016

Κάτια Νικολαΐδου: «Είχα μια αποβολή. Προσπάθησα να υιοθετήσω ένα παιδί αλλά…»


Για το «Celebrity Life Game» φωτογραφήθηκε με σέξι διάθεση η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου και στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Κέν Αλεξανδράτο έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Σου έχει γίνει σκηνή ζηλοτυπίας λόγω ερωτικών σκηνών;

«Ναι αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Δεν αντιμετωπίζεται πάντα - έχω χαλάσει σχέσεις γι’ αυτόν το λόγο . Όταν ο άλλος είναι εκτός χώρου είναι πάρα πολύ δύσκολο να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και ότι όλο αυτό είναι μέρος της δουλειάς . 

Δυστυχώς δεν είναι όλοι έτοιμοι να το αντιμετωπίσουν και το καταλαβαίνω, αλλά και εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μπορεί να δεχτεί την πίεση, δεν μπαίνω εύκολα σε καλούπια. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος, το ξέρω, το αναγνωρίζω και λυπάμαι και τις σχέσεις μου (γελάει).»

Είναι γνωστό ότι έχεις περάσει μία περιπέτεια με την υγεία σου, για την οποία μάλιστα έχεις μιλήσει ανοιχτά. Θεωρείς ότι έχει βοηθηθεί κόσμος από το γεγονός ότι εσύ εξομολογήθηκε όσα έχεις περάσει;

«Αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που το έκανα . Πολλές φορές έχω πιεστεί γιατί νιώθω ότι μίλησα πολύ για αυτό το θέμα και δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι το κάνω για διαφημιστικούς λόγους, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι τέτοιο. 

Αλλωστε η πορεία μου τόσο χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν με ενδιαφέρει να προβάλλω άλλου είδους πράγματα πέρα από την δουλειά μου.»

Πώς ανακάλυψες ότι έιχες καρκίνο;

«Εντελώς τυχαία. Είναι λίγο κωμικοτραγικό και είναι η πρώτη φορά που το λέω. Είχα πάει ένα ταξίδι στις Μαλδίβες και επειδή μου αρέσουν πολύ τα σπορτς προσπάθησα να κάνω σκι στο νερό με αποτέλεσμα να πέσω και να μην μπορώ να σηκωθώ και οι φίλοι μου, όπως καταλαβαίνεις, με κορόιδευαν . 

Γυρνώντας στην Ελλάδα και χωρίς να έχω κάποιο σύμπτωμα, αποφάσισα να πάω σε γιατρό όπου και διαγνωστικέ ότι είχα καρκίνο στους λεμφαδένες, ο οποίος πέρασε στο μυελό και το κεφάλι. Ήμουν στο τελευταίο στάδιο και ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά ήταν ο θεός μαζί μου το ξεπέρασα και όλα πήγαν τέλεια.»

Ήταν σημαδιακή εκείνη η περίοδος για σένα, στο ποιους ανθρώπους κράτησες στη ζωή σου;

«Σε ένα σοβαρό γεγονός και, κυρίως, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τον θάνατο, πάντα η επόμενη μέρα είναι πολύ λαμπερή και ό,τι δεν είναι λαμπερό ή δεν αντέχει το φως πρέπει να κρυφτεί στο σκοτάδι. Αυτό ακριβώς έκανα κατευθύνθηκα προς το φως και άφησα πίσω το σκοτάδι.»

Πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν να διαχειριστείς το πρόβλημα υγείας σου και τον χωρισμό με τον τότε σύζυγο σου την ίδια χρονική περίοδο;

«Από όλη αυτή την ιστορία μετά από τόσα χρόνια νιώθω ότι όλα έγιναν μόνο για καλό και αισθάνομαι πολύ τυχερή ακόμα και που αρρώστησα. Νιώθω τυχερή γιατί ήρθα αντιμέτωπη και δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου . 

Μέσα από όλο αυτό κατάφερα να γίνω καλύτερος άνθρωπος και πλέον βλέπω τα πράγματα με διαφορετική ματιά, αντιμετωπίζω την ζωή μου εντελώς διαφορετικά. Όταν φτάνεις στην άκρη του γκρεμού έχεις δυο επιλογές: ή θα πέσεις ή θα κρατηθείς.»Θα ρίσκαρες την καριέρα σου για έναν μεγάλο έρωτα;

«Ναι θα ρίσκαρα. Σίγουρα ρισκάρεις για έναν μεγάλο έρωτα. Μεγαλώνοντας βέβαια βάζεις στην μέση και την λογική θα πρέπει να είναι κάτι πολύ δυνατό για να ρισκάρω τα πάντα για έναν μεγάλο έρωτα αλλά, άν είναι να έρθει ο μοναδικός, τότε, ναι, αξίζει.»

Έχεις ερωτευθεί αρκετές φορές στην ζωή σου;

«Έχω ερωτευθεί μια φορά σε νεαρή ηλικία . Ήταν κεραυνοβόλος και ολοκληρωμένος έρωτας και νιώθω πολύ τυχερή που το έχω ζήσει

Έχεις υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση;

«Έχω υπάρξει και το έμαθα εντελώς τυχαία γνωρίζοντας την κοπέλα του με την οποία δεν γνωριζόμασταν. Το έμαθα τόσο ξαφνικά που έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου.

Μπήκες ποτέ στην διαδικασία να κάνεις ή να υιοθετήσεις ένα παιδί;

«Μπήκα στην διαδικασία να κάνω ένα παιδί αλλά είχα μια αποβολή. Μετά έτυχε το θέμα υγείας μου και το άφησα. Προσπάθησα να υιοθετήσω αλλά στην Ελλάδα δεν δέχονται μονογονεϊκές οικογένειες, μου έκλεισαν πάρα πολλές πόρτες .Δεν είμαι από τις γυναίκες που δεν νιώθει ολοκληρωμένη επειδή δεν έχω κάνει ένα παιδί. Έχω την ανιψιά μου, την Σοφία μου, που μου έχει καλύψει όλο αυτό το μητρικό κενό. Την αγαπώ σαν παιδί μου μεγαλώνει και μεγαλώνω μαζί της.»

Κάτια Νικολαΐδου: «Είχα μια αποβολή. Προσπάθησα να υιοθετήσω ένα παιδί αλλά…»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Κάτια Νικολαΐδου: «Είχα μια αποβολή. Προσπάθησα να υιοθετήσω ένα παιδί αλλά…» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet