Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη δίαιτα (και μάλλον την έχεις κάνει κι εσύ)

Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη δίαιτα
Στη μάχη για την απώλεια των κιλών που μας ενοχλούν, κάνουμε καμια φορά και πολύ λάθος δίαιτες.
Σύμφωνα με το επιστημονικό πρόγραμμα της αμερικάνικης εταιρίας καρδιάς, αν έχεις κάνει κι εσύ τη δίαιτα γιο-γιο, τότε έχεις βάλει τον εαυτό σου σε πολύ επικίνδυνη θέση.
Η δίαιτα γιο-γιο είναι ουσιαστικά όλες αυτές οι διατροφές που έχουμε κάνει οι περισσότερες κατά καιρούς και προσπαθούμε να χάσουμε κιλά για να φορέσουμε για παράδειγμα το φόρεμα των Χριστουγέννων και στη συνέχεια τα παίρνουμε πίσω, για να τα ξαναχάσουμε μετά και πάει λέγοντας.
Η έρευνα χρησιμοποίησε σαν δείγμα 158,063 γυναίκες, και τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά. Όσες ξεκίνησαν με κανονικό βάρος και δεν ήταν υπέρβαρες ή παχύσαρκες, αλλά έκαναν δίαιτες γιο-γιο, ήταν 3,5 φορές πιθανότερο να πεθάνουν από ξαφνικό καρδιακό επεισόδιο απ' ότι οι γυναίκες των οποίων το βάρος ήταν σταθερό σε όλη τους τη ζωή, ενώ είχαν και 66 τοις εκατό μεγαλύτερη πιθανότητα να πεθάνουν από στεφανιαία νόσο.
Η έρευνα βέβαια πραγματοποιήθηκε σε γυναίκες που βρίσκονταν μετά την εμμηνόπαυση. Αν και κανείς δεν πιστεύει ότι αυτή η έρευνα θα αλλάξει τις διατροφικές μας συνήθειες, οι ερευνητές ήθελαν απλά να αποδείξουν ότι το να κάνεις δίαιτα δε σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι και υγιής. Ίσως πρέπει απλά να γυμνάζεσαι και να τρως φαγητά που σου κάνουν καλό.
Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη δίαιτα (και μάλλον την έχεις κάνει κι εσύ)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη δίαιτα (και μάλλον την έχεις κάνει κι εσύ) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet