ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! – ΚΙΝΗΣΗ – ΜΑΤ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ!

Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016

trump tsipras
Αμερικανικές Εκλογές 2016:Οι πρώτες κινήσεις του προέδρου των ΗΠΑ, παγώνουν την ελληνική διπλωματία …
Στην πολιτική δεν είναι ανάγκη να στείλεις γραπτό μήνυμα για να προειδοποιήσεις κάποιον. Αρκεί μια κίνηση στρατηγικού ελιγμού. Η ελληνική προσπάθεια απαξίωσης της νίκης Τραμπ, δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες. Ο κ. Τσίπρας θα πληρώσει ακριβά, μόνο που δυστυχώς μαζί του θα την «πληρώσει» και η χώρα.
Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ φρόντισε να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Ταγίπ Ερντογάν και τούτο δείχνει ότι οι Τούρκοι έσπευσαν αμέσως να τον αγκαλιάσουν σε αντίθεση με την ελληνική κυβέρνηση που εξέδωσε μια τυπική ανακοίνωση.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας συνεχάρη τον κ. Τραμπ για την εκλογική νίκη και του ευχήθηκε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για την κατάσταση στη Μεσόγειο αλλά και στη Μέση Ανατολή.
Το τηλεφώνημα αυτό είναι σαφές μήνυμα του νέου αμερικανού προέδρου προς την ελληνική πλευρά που εξακολουθεί να κάνει το ένα λάθος πάνω στο άλλο.
Θυμίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας και η παρέα του έκαναν τα ίδια ακριβώς επικοινωνιακά λάθη και στις σχέσεις με τη Ρωσία και τον Πρόεδρο Πούτιν, αφού άλλα έλεγαν μπροστά του κι άλλα έκαναν από πίσω του.
Σύμφωνα με πηγές της Τουρκικής Προεδρίας στην τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, οι κύριοι Ερντογάν και Τραμπ, παράλληλα με την περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών σχέσεων, τόνισαν και την αποφασιστικότητά τους για συνεργασία πρωτίστως στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας αλλά και σε διεθνή θέματα της περιοχής.
Ο Τσίπρας εδώ στην Ελλάδα ασχολείται με το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες. Δεν προλαβαίνει να κάνει διπλωματία…

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! – ΚΙΝΗΣΗ – ΜΑΤ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! – ΚΙΝΗΣΗ – ΜΑΤ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet