Η Kim Kardashian εξομολογείται το πρόβλημα υγείας της: «Θέλω πίσω τη ζωή μου»

Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2016

kim-kardashian
Το επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή για το Keeping Up With the Kardashians, η πρωταγωνίστρια από την οικογένεια, Kim Kardashian και η αδερφή της Kendall Jenner μίλησαν για τα προβλήματα άγχους που αντιμετωπίζουν.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις κρίσεις άγχους που παθαίνει όταν οδηγεί! «Αντιμετωπίζω τελευταία έντονο άγχος. Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος», παραδέχτηκε η Kim. Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό και το σπάνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η μικρότερη αδερφή της, Kendall.
«Το μυαλό μου τρελαίνεται», είπε η Kim στη μητέρα της,, Kris Jenner«Όταν μπαίνεις στο ίδιο σου το μυαλό, είναι τρομακτικό και δεν θέλεις να συνεχίσεις στο επόμενο βήμα», ανέφερε και εξήγησε πως δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή της όπως πριν.
Στη συνέχεια του επεισοδίου, οι δύο αδερφές ήρθαν σε επικοινωνία με ειδικό θεραπευτή. Στη συνεδρία που πραγματοποίησε η Kim ανάμεσα σε άλλα παραδέχτηκε: «Το σκέφτομαι όλη την ώρα, με τρελαίνει. Θέλω απλά να ξεπεράσω τις κρίσεις άγχους και να ζήσω τη ζωή μου… Δεν είχα ποτέ μου άγχος και θέλω πίσω τη ζωή μου».
Η Kim Kardashian εξομολογείται το πρόβλημα υγείας της: «Θέλω πίσω τη ζωή μου»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η Kim Kardashian εξομολογείται το πρόβλημα υγείας της: «Θέλω πίσω τη ζωή μου» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet