Νεκρή η «Lady D» της Ρωσίας -Εγγονή δηλωμένου εχθρού του Πούτιν [εικόνες]

Κυριακή, Νοεμβρίου 27, 2016

Νεκρή η «Lady D» της Ρωσίας -Εγγονή δηλωμένου εχθρού του Πούτιν [εικόνες]
Η εντυπωσιακή εγγονή ενός ορκισμένου εχθρού του Βλαντιμίρ Πούτιν σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό της βγήκε από τον δρόμο και έπεσε σε λίμνη της Ελβετίας. 
Η Diana Lebedeva -γνωστή και ως «Lady D»- ήταν ένα σημαίνον μέλος των «πλούσιων νέων» της Μόσχας. Η 19χρονη Diana ταξίδευε με έναν φίλο της όταν το αυτοκίνητό τους βγήκε από τον δρόμο και βυθίστηκε στη λίμνη Λουγκάνο.
Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 23χρονος Azer Yagubov, γιος ενός πλούσιου επιχειρηματία από το Αζερμπαϊτζάν, που επίσης σκοτώθηκε. Και οι δύο είχαν σπουδάσει στην Ελβετία και η ρωσική πρεσβεία στη Βέρνη επιβεβαίωσε τον θάνατό τους.
Το αυτοκίνητο και οι σοροί των δύο νέων βρέθηκαν στον βυθό της λίμνης, σύμφωνα με Μέσα σε Ελβετία και Ρωσία. Η Diana περιγραφόταν ως «ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια μεταξύ των πλούσιων νέων της Μόσχας». 
Ο παππούς της, Platon Lebedev, 59 ετών και δηλωμένος εχθρός του Πούτιν, φυλακίστηκε επί 11 χρόνια για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος και υπεξαίρεση χρημάτων. Οπως έλεγαν οι συνεργάτες του, η δίωξη εναντίον του είχε πολιτικά κίνητρα, καθώς ο ίδιος ήταν και παραμένει μία από τις ελάχιστες φωνές της αντιπολίτευσης απέναντι στον Πούτιν. 
Ο παππούς της, Platon Lebedev (δεξιά)
Ο Lebedev φυλακίστηκε τον Ιούλιο του 2003 και αφέθηκε ελεύθερος το 2014. Μετά την αποφυλάκισή του, μαζί με έναν συνεργάτη του, ξεκίνησε δικαστική διαμάχη 50 δισ. με την κυβέρνηση για χαμένα έσοδα κατά το διάστημα της φυλάκισής τους από τις ρωσικές αρχές.

Νεκρή η «Lady D» της Ρωσίας -Εγγονή δηλωμένου εχθρού του Πούτιν [εικόνες]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Νεκρή η «Lady D» της Ρωσίας -Εγγονή δηλωμένου εχθρού του Πούτιν [εικόνες] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet