Εκπρόσωπος τύπου ΠΑΣΟΚ: Τρελό πέσιμο live στην Άννα Mπουσδούκου – Περήφανος ο Ανδρέας [video]

Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2016

Πώς την έπεσε on air στην Άννα Μπουσδούκου ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστιδης;
Μια ατάκα του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη πριν από λίγες ημέρες, άφησε άναυδη την παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης στον ΣΚΑΪ, Αννα Μπουσδούκου.
Ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, θέλησε να μας δείξει ότι έχει γαλουχηθεί και έχει εντρυφήσει με τις αρχές του παλαιού ΠΑΣΟΚ.
Ο Χρηστιδης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου, εκεί ερωτηθείς για άσχετο θέμα ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, με χαμογελάκι τύπου “ήθελα πολύ καιρό να το πω”, και χωρίς να κωλώσει δευτερόλεπτο, της εξαπέλυσε γυπαετίσια πεσιματική ατάκα που θα έκανε ακόμα και στελέχη της κυβέρνησης του 81 να κοκκινίσουν.
” Το πρώτο που θα ήθελα να πω κυρία Μπουσδούκου είναι ότι πολλοί βουλευτές θα ήθελαν να πάνε ταξίδι μαζί σας”

Η ατάκα του που έφερε σε δύσκολη θέση την Άννα Μπουσδούκου, θύμισε έντονα τις ένδοξες εποχές του πατριάρχη του σοσιαλισμού Ανδρέα Παπανδρέου, στιγμές αυθεντικά πασοκικες, από αυτές που ειχαν εγκαθιδρύσει το κόμμα στις ψυχές των Ελλήνων ψηφοφόρων.


Εκπρόσωπος τύπου ΠΑΣΟΚ: Τρελό πέσιμο live στην Άννα Mπουσδούκου – Περήφανος ο Ανδρέας [video]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Εκπρόσωπος τύπου ΠΑΣΟΚ: Τρελό πέσιμο live στην Άννα Mπουσδούκου – Περήφανος ο Ανδρέας [video] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet