Απίστευτες απειλές στο Φως στο Τούνελ, Nικολούλη: «Θα σας γ@μήσ*υμε… Θα σας…» [video]

Κυριακή, Νοεμβρίου 13, 2016

Ποιες οι απίστευτες απειλές που βγήκαν στη δημοσιότητα για το Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη;
Λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις του «Τούνελ» στο θρίλερ του αρχιφύλακα Νίκου Καραμάνη, ο μάρτυρας που έφερε τα πάνω -κάτω στην υπόθεση, άρχισε να δέχεται απειλές για τη ζωή του.
Φαίνεται πως υπήρξαν κάποιοι που ενοχλήθηκαν από τα όσα έφερε στο φως η έρευνα.
Σημαντικά στοιχεία που ανατρέπουν την σκηνοθετημένη εκδοχή του τροχαίου ατυχήματος που στήθηκε για να καλυφθεί η δολοφονία του άτυχου 37χρονου.
Ο μάρτυρας που κατέγραψε το σκηνικό του τρόμου, εκείνη τη μοιραία νύχτα διέκρινε τέσσερα άτομα ανάμεσα στα οποία ήταν και μια γυναίκα.
Θυμάται ότι ο ένας από τους άνδρες της παρέας φαινόταν ψηλός και γεροδεμένος, αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι ήταν το θύμα. Το άτομο αυτό βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο.
Ο μάρτυρας κατά τη διάρκεια της προβολής της εκπομπής, θυμήθηκε το ψευδώνυμο ενός από την παρέα που άκουγε εκείνο το βράδυ να καυγαδίζει πριν πέσει στο γκρεμό το αυτοκίνητο.
«Το ψευδώνυμο που άκουσα είναι “γουρουνιάρης”. Εδώ στα χωριά «γουρουνιάρη» λέμε αυτόν που κυνηγάει γουρούνια. Οι περισσότεροι στην περιοχή που σκοτώθηκε ο αστυνομικός, κυνηγάνε γουρούνια.
Πιστεύω ότι με το ψευδώνυμο αυτό, είναι πολύ λίγα τα άτομα που είχαν 4χ4 τότε και που ασχολούνταν με γουρούνια» είπε χαρακτηριστικά.

Απίστευτες απειλές στο Φως στο Τούνελ, Nικολούλη: «Θα σας γ@μήσ*υμε… Θα σας…» [video]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Απίστευτες απειλές στο Φως στο Τούνελ, Nικολούλη: «Θα σας γ@μήσ*υμε… Θα σας…» [video] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet