ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Κινδυνεύει ξανά η ζωή διάσημου μοντέλου! Δείτε πώς έχουν ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ τα οπίσθιά της από τις πλαστικές (PHOTOS)

Πέμπτη, Νοεμβρίου 17, 2016

cebde94d25fd27cf7bad8a53f2bbd4cf
Γι’ αυτό το λόγο, υπεβλήθη σε νέα επέμβαση, ώστε να αφαιρεθεί το υλικό από τον αριστερό της γλουτό.
Όπως θα δείτε και στις σοκαριστικές φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο όπου βρίσκεται η 27χρονη, όλη η αριστερή μεριά της είναι μαύρη, ενώ η ίδια δηλώνει πως:
«Υποφέρω πολύ, αλλά ο Θεός είναι μαζί μου. Είναι λάθος μου. Η ματαιοδοξία μου με έκανε να ξεπεράσω τα όρια. Δόξα Σοι ο Θεός, πλέον δεν έχω ανάγκη το σώμα μου ώστε να εργάζομαι. Πλέον δουλεύω τίμια και πλέον μπορώ να συντηρώ την οικογένεια μου. Προτιμώ να έχω πόδια και να χάσω τον μισό μου πισινό, παρά να πεθάνω».

Για να καταλάβετε πάντως το μέγεθος του προβλήματος, αρκεί να σας πούμε ότι η27χρονη είχε βάλει 200 φορές περισσότερη ποσότητα υδρογέλης από το κανονικό, παράλληλα με το υλικόPmma στο αριστερό της πόδι το οποίο θεωρείται ύποπτο για μολύνσεις. Οι ίδιες ουσίες σε συνδυασμό, υπήρχαν και στα οπίσθια της, με αποτέλεσμανα μολυνθούν και αυτά.
ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Κινδυνεύει ξανά η ζωή διάσημου μοντέλου! Δείτε πώς έχουν ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ τα οπίσθιά της από τις πλαστικές (PHOTOS)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Κινδυνεύει ξανά η ζωή διάσημου μοντέλου! Δείτε πώς έχουν ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ τα οπίσθιά της από τις πλαστικές (PHOTOS) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet