Πατέρας ο Αντώνης Κανάκης: Ποια είναι η καλλονή σύντροφός του [video]

Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2016

Ποια η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη, που σε λίγους μήνες θα τον κάνει πατέρα;
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Αντώνης Κανάκης θα γίνει πρώτη φορά πατέρας από την σύντροφό του, καθώς ουδέποτε έχουμε δει τον παρουσιαστή με την αγαπημένη του, ενώ ο ίδιος αποφεύγει κάθε αναφορά στα προσωπικά του.
«Ο Αντώνης θα γίνεις σύντομα μπαμπάς, είναι αλήθεια. Η σύντροφός του είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ο ίδιος όμως θέλει να σεβαστούμε την προσωπική του ζωή και να υπάρξει διακριτικότητα», ανέφερε στο peoplegreece.com στενός φίλος του παρουσιαστή, επιβεβαιώνοντας τα ευχάριστα.
Πολλοί διερωτώνται ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Αντώνη Κανάκη και θα φέρει στον κόσμο το παιδί του, καθώς η μόνη φορά που ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε εκείνη, χωρίς να την κατονομάσει, ήταν όταν παρουσίασε το βιβλίο που έγραψε για τον πατέρα του και θέλησε να την ευχαριστήσει για την στήριξη στις δύσκολες στιγμές που βίωνε.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», η αγαπημένη του «Mr. Αρβύλα» είναι μία καστανόξανθη καλλονή, 27-28 ετών, από την Θεσσαλονίκη, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz και έχει ιδιαίτερο όνομα.
Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Πατέρας ο Αντώνης Κανάκης: Ποια είναι η καλλονή σύντροφός του [video]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πατέρας ο Αντώνης Κανάκης: Ποια είναι η καλλονή σύντροφός του [video] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet