Λίτσα Πατέρα για Λιάγκα- Σκορδά: «Με συγχωρείς, είναι οικογενειακό θέμα αλλά…είναι λάθος»- Κάγκελο η Φαίη [video]

Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2016

Τι είπε η Λίτσα Πατέρα στην εκπομπή της Φαίης για τον χωρισμό της με τον Λιάγκα;
Μετά την πρώτη καλημέρα, η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα ζήτησε τον λόγο από τη Φαίη Σκορδά και είπε τα εξής:
«Εύχομαι να είσαι καλά. Θέλω να πω λίγα πράγματα εγώ, με συγχωρείς. Παρά το γεγονός ότι είναι οικογενειακό το θέμα, θέλω να πω πέντε πράγματα γενικά.
Σου εύχομαι να είσαι καλά με δύναμη για να μεγαλώσεις τα παιδάκια σου. Αλλά, θέλω να πω γενικά στον κόσμο που μας ακούει κάτι.
Όλοι οι άνθρωποι σε κάποιο σημείο έχουν έρθει για να δοκιμαστούν. Αν, λοιπόν, ο τομέας των σχέσεων είναι «χτυπημένος» όπως λέμε εμείς κάπως έρχονται τα πράγματα και φτάνει ο κόσμος σε αυτό το σημείο να λέει ¨δε γίνεται άλλο θα πρέπει να γίνει έτσι».
Τα παιδιά δεν πληγώνονται τόσο εάν οι γονείς είναι πάρα πολύ αγαπημένοι και συνειδητοποιημένοι σε αυτό που κάνουν. Στο τέλος τέλος το λάθος είναι δικό τους. Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά αυτές τις εποχές.
Εγώ εύχομαι με την καρδιά μου να είστε καλά, χέρι χέρι, να μεγαλώσετε αυτά τα δύο υπέροχα αγοράκια και όλα θα πάνε καλά».
Αυτά ήταν τα λόγια της Λίτσας Πατέρα και όπως φάνηκε η Φαίη Σκορδά βρέθηκε σε φοβερή αμηχανία.
Δείτε το βίντεο:

Λίτσα Πατέρα για Λιάγκα- Σκορδά: «Με συγχωρείς, είναι οικογενειακό θέμα αλλά…είναι λάθος»- Κάγκελο η Φαίη [video]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Λίτσα Πατέρα για Λιάγκα- Σκορδά: «Με συγχωρείς, είναι οικογενειακό θέμα αλλά…είναι λάθος»- Κάγκελο η Φαίη [video] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet