Ποιο είναι το sex trend για το οποίο ντρέπεσαι αλλά... υιοθετείς φανατικά;

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2016

Ποιο είναι το sex trend για το οποίο ντρέπεσαι αλλά... υιοθετείς φανατικά;
Φίλη μου, μόλις μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του χρόνου, που σημαίνει ότι τα ξεκαθαρίσματα και οι νέοι στόχοι, μπαίνουν στο προσκήνιο-ασχέτως αν δεν θα υλοποιηθούν ποτέ-. Και επειδή αυτή εδώ η στήλη έχει τον τίτλο σχέσεις, λέω να καταπιαστώ με ένα sex trend, το οποίο υιοθετείται μανιωδώς με το πέρασμα του χρόνου, και έχει πάρει πλέον διαστάσεις λαίλαπας. Υπάρχει όμως ένα σκοτεινό σημείο σε όλο αυτό: Όσοι το υιοθετούν, ντρέπονται να το παραδεχτούν γιατί για κάποιο αόρατο και σκοτεινό λόγο, νιώθουν ενοχές!

Αναφέρομαι στο online dating, το οποίο πλέον είναι τόσο διαδεδομένο όσο και το σουβλάκι με τζατζίκι και καθημερινά αποκτά όλο και περισσότερους φανατικούς υποστηρικτές. Και γιατί εφόσον κάτι είναι τόσο δημοφιλές είναι παράλληλα και αφορμή για χλευασμό και κοροϊδία;
 giphy
Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που διεξήχθη η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι έχουν βγει ραντεβού ή έχουν συνάψει σχέση μέσω κάποιου site, ντρέπονται να το παραδεχτούν καθώς αυτό τους κάνει να δείχνουν απελπισμένοι όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν.
Με την αυγή λοιπόν του 2017, ας αφήσουμε πίσω μας τις ντροπές και τις ενοχές και ας δούμε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα. Και όταν το αποτέλεσμα είναι ο έρωτας και η συντροφικότητα, τα μέσα δεν είναι αναγκαίο να μας απασχολούν. Εξάλλου, σύμφωνα με προβλέψεις αναλυτών, πολύ σύντομα οι σχέσεις θα ξεκινούν-και ελπίζουμε όχι και να τελειώνουν-μέσω διαδικτύου.
Ερωτευτείτε λοιπόν ακόμα κι αν η πρώτη γνωριμία γίνει μέσω... οθόνης!
Ποιο είναι το sex trend για το οποίο ντρέπεσαι αλλά... υιοθετείς φανατικά;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ποιο είναι το sex trend για το οποίο ντρέπεσαι αλλά... υιοθετείς φανατικά; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet