Εγκυος η Ιρίνα Σάικ- Περπάτησε με φουσκωμένη κοιλίτσα στο σόου της Victoria's Secret

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2016

Εγκυος η Ιρίνα Σάικ -Περπάτησε με φουσκωμένη κοιλίτσα στο σόου της Victoria's Secret
Τα αγγελάκια της Victoria's Secret ταξίδεψαν στο Παρίσι για να παρελάσουν με τα καυτά τους εσώρουχα και όπως ήταν φυσικό όλοι είχαν στραμμένα τα μάτια πάνω τους.
Ωστόσο, αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις δεν ήταν άλλη από την Ιρίνα Σάικ, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα με την κοιλίτσα της φουσκωμένη, την οποία όσο και αν προσπάθησε να κρύψει, δεν τα κατάφερε!
Φορώντας εντυπωσιακά εσώρουχα, κόκκινα και πετρόλ, τα πρώτα με κρόσσια και τα δεύτερα κάτω από μια καπαρντίνα περπάτησε στην πασαρέλα το βήμα της πιο σίγουρο από ποτέ και βλέμμα που δεν μπορούσε να κρύψει την απέραντη ευτυχία της. 
Η Daily Mail αναφέρει ότι το 30χρονο μοντέλο κρατούσε καλυμμένη την κοιλιά της όλη την διάρκεια της προετοιμασίας του show!
Το μωρό που θα κρατά στην αγκαλιά της η Ιρίνα Σάικ είναι καρπός του έρωτά της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Oι δυο τους είναι μαζί από τον Απρίλιο του 2015 και παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει το καλοκαίρι το ζευγάρι φαίνεται να βιώσει τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής του.


Εγκυος η Ιρίνα Σάικ- Περπάτησε με φουσκωμένη κοιλίτσα στο σόου της Victoria's Secret
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Εγκυος η Ιρίνα Σάικ- Περπάτησε με φουσκωμένη κοιλίτσα στο σόου της Victoria's Secret | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet