Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Ξεμπλοκάρισμα διαδικασιών.


ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά


Ο ορθόδρομος Ερμής στον Τοξότη σου δίνει επικοινωνιακό πλεονέκτημα και σου παρέχει την δυνατότητα να αξιοποιήσεις γνωριμίες και επαφές που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν, τόσο εντός της χώρας, όσο και... εκτός! Επιπλέον, μπορεί να «ξεκολλήσουν» κάποιες διαδικασίες, επιτρέποντάς σου να «φύγεις» προς τα εμπρός.
Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου κι εδώ είναι που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και τις συμβουλές ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως όμως να οδηγηθείς και σε μάλλον αχρείαστους ανταγωνισμούς.
Ερωτικά
Αν νιώθεις πιεσμένος από την πολύ φροντίδα, θα πρέπει να εξηγήσεις στον άνθρωπο σου ότι με μια τέτοια συμπεριφορά και νοοτροπία μπορεί τελικά να σε απομακρύνει από κοντά του. Παράλληλα όμως, ας είσαι κι εσύ πιο δεκτικός/η στην διαφορετικότητα


ΤΑΥΡΟΣ ♉


Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να αλλάξεις μια για πάντα κάποια πράγματα που σε «κρατάνε» πίσω. Ίσως βέβαια να δοκιμαστείς και από συναισθηματικές παλινδρομήσεις, αντιμετώπισέ τις όμως προτάσσοντας το συμφέρον σου και την πρακτική αξία των πραγμάτων. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Τοξότη να έχει αποκτήσει πλέον ορθή φορά, η πρόσβαση σου σε καθοριστικές πληροφορίες αλλά και μια συμφωνία ή συνεργασία, μπορεί να συμβάλλουν στην βελτίωση των οικονομικών σου ή σε ρυθμίσεις που σε εξυπηρετούν.
Ερωτικά
Μερικές φορές το να «κρατιέσαι» συναισθηματικά σε οδηγεί κατ’ ευθείαν σε αυτό που ίσως φοβάσαι περισσότερο, την απόρριψη ή τους... μπελάδες! Προσπάθησε λοιπόν να «μπολιάσεις» τον εαυτό σου με την εμπιστοσύνη που έχεις ήδη πιστοποιήσει μέσα από το έργο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Γενικά


Από την στιγμή που δυσκολεύεσαι να διεκπεραιώσεις τα καθήκοντα ή τις υποχρεώσεις σου από μόνος σου, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε «δοκιμασμένες» λύσεις και σε συνεργάτες, που στην παρούσα φάση μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να βγεις από το όποιο αδιέξοδο, πετυχαίνοντας μάλιστα πολλά περισσότερα του αναμενομένου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να υπογράψεις μια σημαντική συμφωνία. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διερευνήσεις έγκαιρα ένα παρασκήνιο που περιστρέφεται γύρω από μια προσωπική σου υπόθεση και θα μπορούσε να σε ζημιώσει.
Ερωτικά
Σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να «κλείνεις πόρτες» αλλά ενώ αυτή η πολιτική «εν ονόματι της επικοινωνίας» μπορεί να είναι αποδοτική στις κοινωνικές σου σχέσεις, τελικά στην προσωπική σου ζωή συμβάλλει σε μια διαρκή αμφισημία που «ροκανίζει» την σχέση με τον άνθρωπο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Γενικά


Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με αρκετό κόσμο αλλά και να συνεργαστείς με ειδικούς που γνωρίζουν καλά το πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα σου στον επαγγελματικό τομέα αλλά και τους τρόπους για να δικτυωθείς στην αγορά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να προμηθευτείς εξοπλισμό ή αξεσουάρ, που κάνουν την ζωή σου ευκολότερη
Από την άλλη πλευρά όμως, με την Σελήνη στον Ταύρο ίσως τελικά να μην αποφύγεις προστριβές ή μια παρεξήγηση με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος.
Ερωτικά
Μερικές φορές προβάλλεις έναν κραυγαλέο ρομαντισμό, αποκρύπτοντας ουσιαστικά την ρεαλιστική σου φύση, κάτι που μπορεί να μπερδέψει τους άλλους αλλά και σένα. Γιατί όταν πια «βγαίνει» το πρακτικό σου πνεύμα, τότε όλα αλλάζουν κι από «δοτικός/η» γίνεσαι «καβούριας»!

ΛΕΩΝ ♌

Γενικά


Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή διαφωνία, είτε με ένα ισχυρό πρόσωπο, είτε με κάποιον/α που «έχει λόγο» στην καριέρα σου, σύντομα ωστόσο θα λυθεί κάθε παρεξήγηση. Παράλληλα, ο ορθόδρομος Ερμής στον Τοξότη προάγει την δημιουργικότητα σου, ενώ μπορεί να δώσει «σάρκα και οστά» σε ένα επενδυτικό σου σχέδιο. Επιπλέον, με την ορθή πορεία του φαίνεται να ξεμπλοκάρουν μια σειρά από διαδικασίες που το προηγούμενο διάστημα σε «κράτησαν» πίσω ή δυσκόλεψαν την σχέση σου με ένα προσφιλές σου άτομο.
Ερωτικά
Η γενναιοδωρία σου προς τον «δικό σου» άνθρωπο που είναι αναμφισβήτητη αλλά αν τον ρώταγες πρώτα ίσως να απέφευγες κάποιες παρεξηγήσεις, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που «προσβάλλεσαι» από την απροθυμία του να δεχθί κάτι που απλά... δεν θέλει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Γενικά


Ο Άρης στους Ιχθύες σου προσθέτει ζωντάνια και πάθος, κάτι που μπορεί να έχει τόσο θετικές συνέπειες, ως προς την εκπλήρωση ενός στόχου σου, όσο και αρνητικές αναφορικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Παράλληλα, με την συνδρομή του Ερμή στον Τοξότη, ίσως κληθείς να αναλάβεις έναν ρόλο-κλειδί σε μια υπόθεση που αφορά το σπίτι ή την οικογένεια σου ή απλά να προβείς σε μια αναδιάταξη του χώρου σου. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν μια περιουσιακή ρύθμιση αλλά και την προμήθεια οικιακού εξοπλισμού.
Ερωτικά
Η εξιδανίκευση σε βοηθά σε πρώτη φάση να λειάνεις όλες τις αντιθέσεις που θα μπορούσαν να υπάρξουν στην σχέση σου, το πρόβλημα όμως ξεκινά από την στιγμή που αρχίζεις να «επενδύεις» στον άνθρωπο σου, ποντάροντας σε ιδιότητες που δεν έχει.


ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά


Ο Ερμής στον Τοξότη, επανακτώντας το... κέφι του, ξεμπλοκάρει την επικοινωνία σου και σε τροφοδοτεί με χρήσιμες πληροφορίες. Μάλιστα η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα μπορεί να αποδώσει άμεσα τους καρπούς της. Καλό είναι βέβαια να κινηθείς και σε μια πιο πνευματική κατεύθυνση, με σκοπό την ριζική αναμόρφωση των γνώσεών σου και την υιοθέτηση μιας νέας φιλοσοφίας ζωής. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε βάλει σε επιπλέον έξοδα ή να σε στρέψει προς έναν μάλλον αχρείαστο δανεισμό, προκειμένου να εντυπωσιάσεις κάποιον/α.
Ερωτικά
Είναι γνωστό πως όταν θέλεις να μην είσαι μόνος/η σου, κάνεις διαρκείς υποχωρήσεις μέχρι να τα καταφέρεις. Ανάλογα «διεκδικητική» όμως μπορεί να είναι και η στάση σου, όταν πλέον θα έχεις πετύχει τον στόχο σου, κάτι που οι άλλοι μαθαίνουν... κατόπιν εορτής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Γενικά


Η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να σε... μπερδέψει με την συνεχή εναλλαγή των δεδομένων στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, δεν έχεις όμως παρά να περιμένεις μέχρι να «κατακαθίσει ο κουρνιαχτός» και η υπομονή σου θα αμειφθεί. Παράλληλα, μια «επαφή» σου φαίνεται να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους σε ένα οικονομικό θέμα, ενώ ανάλογα επωφελής μπορεί να αποδειχθεί και η υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα. Καλό είναι λοιπόν να «παίξεις» πιο ομαδικά, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που σου παρέχει πλέον ο ορθόδρομος Ερμής στον Τοξότη.
Ερωτικά
Η ανάγκη σου να φροντίζεις τον άνθρωπο σου, παίρνει συχνά ανεπιθύμητες διαστάσεις τόσο για την σχέση σου, όσο και για σένα, αφού όλα «πνίγονται» μέσα σε ένα πλέγμα εξαρτήσεων που με την σειρά τους επιφέρουν και συντηρούν μια διαρκή ανισοτιμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου βρίσκεται πλέον σε ορθή φορά και σε βοηθά να επεκτείνεις ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες σου αλλά και τον κύκλο των επαφών σου, κάτι που βέβαια μπορεί να σε κουράσει αλλά από την άλλη πλευρά θα συμβάλλει σε μια ριζική αναβάθμιση του ρόλου σου κι ίσως σε μια δικαίωση που περίμενες καιρό. Παράλληλα όμως, με την Σελήνη στον Ταύρο, οι εργασιακές σου σχέσεις φαίνεται να επηρεάζονται έντονα από κάποιες «αντιπάθειες», που δεν έχουν καμία σχέση με την αποτελεσματικότητα ή τις ικανότητές σου αλλά υπαγορεύονται καθαρά και μόνον από συμφέρον.
Ερωτικά
Η ανάγκη σου για πνευματική επικοινωνία με τον άνθρωπο σου αλλά και για κάθε τι το «φρέσκο» ή νεανικό είναι τόσο δυνατή, που αν κάποια στιγμή δεν την έχεις, την αποζητάς σε άλλα πρόσωπα, που δεν θέλουν και πολύ να πιστέψουν ότι ενδιαφέρεσαι για αυτά με... διαφορετικό τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει πρόσκαιρες «αναταράξεις» ή αντιζηλίες στο στενό σου περιβάλλον, με πιθανή συνέπεια να αποσυντονιστείς ή να επικεντρωθείς σε ζητήματα που μάλλον σε φθείρουν ψυχολογικά. Ρίξε λοιπόν το βάρος στην δημιουργικότητά σου και θα... γιατρευτείς αμέσως! Παράλληλα, ο ορθόδρομος Ερμής στον Τοξότη σε βοηθά να μάθεις «διευθύνσεις και ονόματα» σε σχέση με ένα σημαντικό θέμα, που σε απασχολεί, ώστε να προχωρήσεις απρόσκοπτα προς την ολοκλήρωση του, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να το δουλέψεις κρυφά.
Ερωτικά
Η ανάγκη σου να διασφαλίσεις την σταθερότητα στην σχέση σου, σε κάνει μερικές φορές να «στήνεις» μηχανισμούς ελέγχου, όμως η εμπιστοσύνη δεν κτίζεται ούτε επάνω στα «πρέπει», ούτε στους κανόνες. Όσο λοιπόν κι αν «ο φόβος φυλάει τα έρμα», άνοιξε την καρδιά σου και δεν θα χάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί τα σχέδια σου και μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους, ώστε οτιδήποτε σε βασανίζει ή σε προβληματίζει να βρει τον δρόμο του. Ανάλογα θετική σε κέρδη και οφέλη μπορεί να είναι και η «συνεισφορά» του, μέσα από μια συνεργασία ή μια συλλογική προσπάθεια.
Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο σου συνιστά να μην προβείς σε σπασμωδικές κινήσεις για να διαχειριστείς τα όσα «καινοφανή» συμβαίνουν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού το πιθανότερο είναι να πάψουν να σε απασχολούν σύντομα.
Ερωτικά
Ίσως οι άλλοι πιστεύουν για σένα ότι «είσαι άνθρωπος του πνεύματος» και μπορείς να ζήσεις και... χωρίς σεξ, αυτό όμως συμβαίνει περισσότερο στο μυαλό τους παρά στην δική σου ζωή. Αντίθετα, όταν βρεις τον άνθρωπο σου, όλα κινούνται σε απόλυτα ερωτικούς ρυθμούς!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να «φορτσάρεις» διοχετεύοντας την ενέργειά σου σε οτιδήποτε χρήσιμο ή παραγωγικό κι όχι βέβαια σε άσκοπες «αψιμαχίες». Παράλληλα, ο ορθόδρομος Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια επαγγελματική συμφωνία, που έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για κάθε δραστηριότητα που αποσκοπεί στην διάδοση του έργου ή των ιδεών σου, μέσω μιας παρουσίασης ή διαφήμισης και την αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Ερωτικά
Πολλές φορές η «ασαφής» και «μυστηριώδης» διάθεση σου εκλαμβάνεται από τους άλλους ως... προθυμία ή «ευκολία». Κι αν το μισό πρόβλημα είναι δικό τους, ίσως μπορείς να μετριάσεις κι εσύ τις αντιδράσεις σου, ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους παρεξηγήσεις.
astrology.gr
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet