Ανατριχιάζει η περιγραφή της 22χρονης στους αστυνομικούς – πως περιγράφει την κόλαση που έζησε στα χέρια του βιαστή της!

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017

52xr43-
Φρίκη προκαλεί το περιεχόμενο της κατάθεσης της 22χρονης για την κακοποίηση της καθώς περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς την κόλαση που έζησε κατά τη διάρκεια της ομηρίας της από τον τυφλό 52χρονο!
«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…», αναφέρει μεταξύ άλλων η νεαρή γυναίκα στην κατάθεσή της.
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, πάντως, που είδαν το βίντεο το οποίο τράβηξε με φορητή κάμερα ο 52χρονος, περιγράφουν τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η κοπέλα με μία λέξη: «Φρίκη!».
Το βίντεο είναι αυτό που «καίει» τον δράστη καθώς, όπως λένε οι αστυνομικοί, ο 52χρονος εμφανίζεται να κακοποιεί σεξουαλικά την κοπέλα με σεξουαλικά βοηθήματα επί 24 ώρες, ενώ παράλληλα την χτυπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές. Όταν το θύμα συνερχόταν, ο 52χρονος την αναισθητοποιούσε ξανά. Σημειώνεται ότι η φοιτήτρια νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ.
Ανατριχιάζει η περιγραφή της 22χρονης στους αστυνομικούς – πως περιγράφει την κόλαση που έζησε στα χέρια του βιαστή της!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ανατριχιάζει η περιγραφή της 22χρονης στους αστυνομικούς – πως περιγράφει την κόλαση που έζησε στα χέρια του βιαστή της! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet