Φρίκη με 33χρονο, Πάτρα: Τράκαρε με 38χρονο και αφού τον χτύπησε πήρε τρυπάνι και άρχιζε να τον…

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017

Ποιο το απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα με 33χρονο να βγάζει τρυπάνι για να χτυπήσει 38χρονο;Τσακωμοί μεταξύ οδηγών συμβαίνουν καθημερινά και πολλές φορές καταλήγουν σε συμπλοκές, αν ο καθένας κατηγο…


Ποιο το απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα με 33χρονο να βγάζει τρυπάνι για να χτυπήσει 38χρονο;
Τσακωμοί μεταξύ οδηγών συμβαίνουν καθημερινά και πολλές φορές καταλήγουν σε συμπλοκές, αν ο καθένας κατηγορεί τον άλλο ως υπαίτιο για κάποια σύγκρουση.
Αυτό που συνέβη στην Πάτρα, όμως, δεν έχει προηγούμενο καθώς ο ένας από τους εμπλεκόμενους τραυμάτισε τον άλλο με… τρυπάνι!
Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής.
Μετά τη σύγκρουση δυο οχημάτων με υλικές ζημιές που προκάλεσε έντονο καυγά για την ευθύνη μεταξύ των δυο Ελλήνων οδηγών ηλικίας 33 και 38 χρόνων.
Ξαφνικά, όμως, ο 33χρονος πέρασε από τις απειλές και τις ύβρεις στην… δράση, γρονθοκοπώντας τον 38χρονο.
Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά άρπαξε και ένα τρυπάνι που είχε στο αυτοκίνητό του!
Με αυτό τραυμάτισε τον άτυχο άνδρα και στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί!
Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και στον τόπο του τροχαίου έφτασαν αστυνομικοί του Γ΄ Τμήματος Πατρών στους οποίους έδωσε τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος του δράστη.
Από αυτά, εξακριβώθηκε η ταυτότητά του, αλλά δεν βρέθηκε για να συλληφθεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Φρίκη με 33χρονο, Πάτρα: Τράκαρε με 38χρονο και αφού τον χτύπησε πήρε τρυπάνι και άρχιζε να τον…
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Φρίκη με 33χρονο, Πάτρα: Τράκαρε με 38χρονο και αφού τον χτύπησε πήρε τρυπάνι και άρχιζε να τον… | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet