Αυτοί είναι οι 5 λόγοι για να λατρέψετε έναν Ιχθύ

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017

Ζώδια: Αυτοί είναι οι 5 λόγοι για να λατρέψετε έναν Ιχθύ
Αν είστε Ιχθύς και αναρωτιέστε γιατί σας αγαπούν όλοι γύρω σας, εμείς σας έχουμε την απάντηση.
Δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά πέντε οι λόγοι που θεωρείστε ένα από τα αξιαγάπητα ζώδια.
1)Έχουν μεγάλη φαντασία
Ο Ιχθύς είναι από τους μεγαλύτερους φαντασιόπληκτους του κύκλου. Μπορούν να σκαρφιστούν ότι τους κατέβει στο μυαλό για να σε πείσουν για κάτι και βάζουν πολύ φαντασία στη δουλειά τους και γενικά σε ότι τους αρέσει. Αν θες κάποια ιδέα για κάτι δημιουργικό, ένας Ιχθύς μπορεί να σε βοηθήσει.
2)Είναι πολύ ευαίσθητοι
Ένας Ιχθύς μπορεί να βάλει τα κλάματα για το οτιδήποτε. Για ένα αδέσποτο σκυλάκι, για τις μετοχές στο χρηματιστήριο,για την αύξηση των καυσίμων και πάει λέγοντας. Μπορούν ανά πάσα στιγμή να κλάψουν μπροστά σου και θα νιώθουν κιόλας τόσο περήφανοι με το κατόρθωμα τους. Ωστόσο, τα περισσότερα δάκρυα τους είναι ψεύτικα γι’αυτό μην πέσεις στη παγίδα τους.

3)Είναι πολύ ευκολόπιστοι
Οι Ιχθείς όσο πονηροί είναι σαν άνθρωποι, άλλο τόσο ”αθώοι” είναι, μιας και μπορείς να τους πείσεις για το παραμικρό στο άψε σβήσε. Όχι μόνο θα σε πιστέψουν αλλά θα σε κοιτάξουν και με το βλέμμα του ανθρώπου που τους έσωσε από βέβαιο θάνατο. Τι να πει κανείς…
4)Ζουν στον δικό τους φανταστικό κόσμο
Οι Ιχθείς έχουν φτιάξει στο μυαλό τους μία μοναδική ουτοπία και ζούνε μέσα εκεί. Τίποτα δεν μπορεί να τους βγάλει από αυτόν τον κόσμο και ούτε πρόκειται. Δεν δίνουν σημασία στα λόγια σου για καταστροφές και τέτοια. Θα σε κοιτάξουν με αυτό το νωχελικό ύφος του τύπου: ”Και τι έγινε μωρέ που πήγα με τη γκόμενα σου; Φίλοι δεν είμαστε; Οι φίλοι τα μοιράζονται όλα”…. Κατάλαβες πιστεύω για τι άτομο μιλάμε…
5)Είναι επικοινωνιακοί
Ένας Ιχθύς μπορεί να μιλάει για ώρες. Για πολλές ώρες όμως. Θα σου αναλύσει τα πάντα, αλλά το κεντρικό του θέμα θα είναι πάντα, ο εαυτός του. Θα σου πει πόσο τέλειος και πόσο ταλαντούχος είναι, ενώ θα σου εξιστορεί κάθε ”κατόρθωμα” του που του άλλαξε τη ζωή. Μην ξεχνάμε το μελιστάλαχτο κλάμα μετά και τη ρίγη συγκίνησης.
Αυτοί είναι οι 5 λόγοι για να λατρέψετε έναν Ιχθύ
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αυτοί είναι οι 5 λόγοι για να λατρέψετε έναν Ιχθύ | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet