Ενα αμφιλεγόμενο κολάν γίνεται η τελευταία τάση για το καλοκαίρι

Τρίτη, Μαΐου 16, 2017

Ενα αμφιλεγόμενο κολάν γίνεται η τελευταία τάση για το καλοκαίρι
Εχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το κολάν στην αθλητική βερσιόν του, ωστόσο οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να φορεθεί είναι αμέτρητοι.
Το κολάν ως στιλιστική επιλογή μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλές περιστάσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι διαφορετικές εκδοχές των leggings που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι: 1) με γεωμετρικά σχέδια, 2) με animal prints, 3) με μεταλλικές λεπτομέρειες, 4) μονόχρωμα, 5) σε bold χρώμα, 6) δερμάτινο, 7) velvet, 8) φλοράλ.
Στο άκουσμα της λέξης «κολάν» (ή αλλιώς leggings) συνήθως μας έρχεται στο μυαλό ένας λάθος συνδυασμός με όχι τόσο κομψό αποτέλεσμα. Τα κολάν διαγράφουν την σιλουέτα και αρκετές φορές τα έχουμε δει να φοριούνται με τέτοιο τρόπο που θέλουμε να «διαγράψουμε» από την μνήμη μας το στιλιστικό αποτέλεσμα.
Mια νέα τάση στα κολάν έρχεται από το εξωτερικό και έχει αγκαλιαστεί από τους σταρ στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Το κολάν σε nude απόχρωση που διαγράφει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο το σώμα αφήνοντας την αίσθηση ότι... είναι γυμνό. Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Κιμ Καρντάσιαν και Κάιλι Τζένερ το έχουν επιλέξει για τις εμφανίσεις τους συνοδεύοντάς το με crop top και υποστηρίζοντάς το με άνεση.
Μια τάση αμφιλεγόμενη που δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ιδιαιτέρως κολακευτική για το σώμα.Ενα αμφιλεγόμενο κολάν γίνεται η τελευταία τάση για το καλοκαίρι
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ενα αμφιλεγόμενο κολάν γίνεται η τελευταία τάση για το καλοκαίρι | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet