Σκάνδαλο στον Σκλαβενίτη με δωροεπιταγές. Προσοχή

Τρίτη, Μαΐου 30, 2017

Ποιο το σκάνδαλο στον Σκλαβενίτη με μαϊμού δωροεπιταγές;
Σοβαρή αναστάτωση έχουν προκαλέσει σε πελάτες της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη μεγάλη απάτη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Facebook για δήθεν διαγωνισμό με δώρο δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ.
Δέλεαρ είναι η απόκτηση μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων από βασικά είδη διατροφής που έχει πολύς κόσμος ανάγκη, έως και πολυτελή αγαθά.
Να σημειωθεί ότι και πριν από 6 μήνες η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχει ενημερώνει τους πολίτες για προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησής τους μέσω απατηλών-παραπλανητικών διαφημιστικών μηνυμάτων, αυτή τη φορά μικρότερης αξίας, δηλαδή 300 ευρώ, και με δέλεαρ τα brands Σκλαβενίτης και ΑΒ Βασιλόπουλος.
Συγκεκριμένα, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει μεγάλος αριθμός καταγγελιών από πολίτες σχετικά με δραστηριότητα που εξελίσσεται στο διαδίκτυο, με εμφανιζόμενη σε αυτήν το λογότυπο της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων – σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης.
To μήνυμα προτρέπει τους καταναλωτές να στείλουν τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους φυσικά έναντι υπερβολικής χρέωσης. http://www.fimes.gr/
Σκάνδαλο στον Σκλαβενίτη με δωροεπιταγές. Προσοχή
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σκάνδαλο στον Σκλαβενίτη με δωροεπιταγές. Προσοχή | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet