Καλύτερα να την «σκότωνε»! Η απίστευτη ατάκα του Αγγελόπουλου στην Βαλαβάνη και η… ξινίλα της! Πήρε το αίμα του πίσω! (Βίντεο)

Πέμπτη, Μαΐου 04, 2017

Το στιγμιότυπο αυτό είναι, όπως λέει και ο λαός… «Έχουμε φάει 10 και δεν έχουμε ρίξει ούτε ένα…».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όσοι παρακολουθείτε «Survivor» θα γνωρίζεται πως έχει κάποια εμμονή, κάποιο πρόβλημα τέλος πάντων, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.
Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ περιμένει την πρώτη ευκαιρία για να του φωνάξει ή τα τον προσβάλει! Χθες όμως, ο Σκιαθίτης της την είχε φυλαγμένη. Μπορεί να μην το έκανε επίτηδες, αλλά δεν πειράζει… ήταν πολύ πετυχημένο! Διαβάστε παρακάτω…
Μόλις τελείωσε το αγώνισμα του Μπο με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, επέστρεψαν στην εξέδρα και συζητούσαν οι «Διάσημοι» για τις δυσκολίες που είχε τα συγκεκριμένα εμπόδια… Και έρχεται Η ατάκα από Αγγελόπουλο στην Ευρυδίκη… «Τι λένε μωρέ ότι δεν είναι δύσκολο! Είναι πολύ στενή η σκάλα πως να μην σφηνώσει ο Μπο; Εδώ η ΕΛΙΣΑΒΕΤ σφήνωσε (και έδειχνε την Βαλαβάνη)..εεε η Ευρυδίκη εννοούσα…»
Κάγκελο η Βαλαβάνη… γελάει ειρωνικά και λέει «Ναι, εγώ, η Ευρυδίκη!» –
 Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Καλύτερα να την «σκότωνε»! Η απίστευτη ατάκα του Αγγελόπουλου στην Βαλαβάνη και η… ξινίλα της! Πήρε το αίμα του πίσω! (Βίντεο)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Καλύτερα να την «σκότωνε»! Η απίστευτη ατάκα του Αγγελόπουλου στην Βαλαβάνη και η… ξινίλα της! Πήρε το αίμα του πίσω! (Βίντεο) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet