Βίντεο ντοκουμέντο: Διέρρευσε ολόκληρο το σημερινό αγώνισμα! (Βίντεο)

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017

Στο σημερινό επεισόδιο «Μαχητές» και «Διάσημοι» θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας.

Και οι δύο ομάδες μετά από μία πολύ εξαντλητική εβδομάδα με πολλά αγωνίσματα, μέσα σε αυτά και το αγώνισμα της ασυλίας, χρειάζονται οπωσδήποτε φαγητό έστω κι αν αυτό είναι τα φρούτα που τους δίνουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο επικοινωνίας και οι έξτρα προμήθειες για την καλύβα τους. Έτσι θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους…

Οι «Μαχητές», αφού είχαν χάσει την πολυπόθητη ασυλία, θα αναγκαστούν να αποχωριστούν κάποιον παίκτη από την ομάδα τους! Υποψήφιοι είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Σάρα Εσκενάζυ και η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.
Είναι ένα στίβος, ταχύτητας, ισορροπίας, δύναμης και ευστοχίας και οι πιθανότητες είναι σχεδόν ίσες στο να κερδίσει μία από τις δύο ομάδες, αφού το αγώνισμα είναι χωρισμένο σε δύο σκέλη, το μισό ευνοεί τους «Διάσημους» και το άλλο μισό τους «Μαχητές»!

Οι παίκτες των «Διάσημων» από τη μία είναι κάπως ευνοημένοι καθώς υπερτερούν στη δύναμη αλλά και στο σημάδι, το οποίο χρειάζεται σε αυτό το αγώνισμα που έχουν κληθεί να βγάλουν σε πέρας αλλά η ταχύτητα και το κολύμπι δεν είναι το φόρτε τους!

Εκτός από τον Κοκκινάκη που το νερό είναι το στοιχείο του και τον Αγγελόπουλο, ο οποίος είναι καλός σε όλα εδώ που τα λέμε, αυτά τα δύο στοιχεία του αγωνίσματος είναι τα ατού των «Μαχητών»!
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ολόκληρο το παιχνίδι, στο οποίο αγωνίστηκαν χθες οι Τούρκοι του Survivor. Τα αθλήματα είναι ίδια με εκείνους έτσι κι αλλιώς και το γνωρίζουμε! Δείτε παρακάτω τον σημερινό στίβο μάχης:

Βίντεο ντοκουμέντο: Διέρρευσε ολόκληρο το σημερινό αγώνισμα! (Βίντεο)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Βίντεο ντοκουμέντο: Διέρρευσε ολόκληρο το σημερινό αγώνισμα! (Βίντεο) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet