Συγχαρητήρια! Παντρεύτηκε πρωταγωνίστρια του Ταμάμ

Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017

Μεγάλη χαρά λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον καλό της. Ο λόγος για τη Νεφέλη Κουρή, η οποία παντρεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με τον Γιώργο Καπλανίδη!
Η όμορφη ηθοποιός, που γνωρίσαμε για τα καλά τηλεοπτικά μέσα από τις δημοφιλείς σειρές «Ταμάμ» και «Η λέξη που δεν λες», βρίσκεται σε… ενδιαφέρουσα κατάσταση, γεγονός που αποκάλυψε και πριν λίγο καιρό στα πλαίσια μίας δράση για την Toms.
Τότε είχε αποκαλύψει στο People: «Είμαι έξι μηνών έγκυος και θα γεννήσω τον Αύγουστο. Για μένα το να φέρεις στη ζωή ένα παιδί είναι κάτι πρωτόγνωρο, ήρθε στη ζωή μου ξαφνικά. Θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ για αυτό το παιδί. Συγκλονίζομαι στη σκέψη ότι κάποιες γυναίκες φέρνουν στον κόσμο ένα μωρό χωρίς να έχουν τα απολύτως βασικά. Είναι η πρώτη φορά που είμαι μέρος μιας τέτοιας κοινωνικής δράσης. Έχω σπουδάσει ψυχολογία και στο παρελθόν, που είχα μεγαλύτερη ενασχόληση με το αντικείμενο, προσπάθησα να βοηθήσω στο ΚΕΘΕΑ κάνοντας μαθήματα σε παιδιά χωρίς να αμείβομαι, πράγμα που θα ήθελα να ξανακάνω. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι στον κόσμο, θα ήθελα να μη γίνεται πουθενά πόλεμος. Δεν μπορώ να αντέξω ούτε τη σκέψη ότι κάποιο παιδί υποφέρει».
Η μέλλουσα μανούλα και ο καταξιωμένος φωτογράφος στο χώρο της μόδας είναι μαζί αρκετά χρόνια και διατηρούν πολλά χρόνια σχέση. Την σημαντική για αυτή ημέρα τους, τέλεσαν το μυστήριο σε ιδιαίτερα στενό κύκλο.
Συγχαρητήρια! Παντρεύτηκε πρωταγωνίστρια του Ταμάμ
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Συγχαρητήρια! Παντρεύτηκε πρωταγωνίστρια του Ταμάμ | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet