Έχετε χωρίσει; Αυτά είναι τα σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις αν σε θέλει ακόμα!

Πέμπτη, Μαΐου 04, 2017

Έχετε χωρίσει και εσύ δεν το έχεις πάρει απόφαση; Στεναχωριέσαι με τις ώρες και κλαις, ενώ σκέφτεσαι διαρκώς πόσο θέλεις να τα ξαναβρείτε;

Αν απάντησες ναι σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και ψάχνεις διαρκώς σημάδια στην συμπεριφορά του για να καταλάβεις αν θα γυρίσει, τότε μπήκες στο κατάλληλο άρθρο.
Τα παρακάτω διακριτικά, σημάδια θα σε κάνουν να καταλάβεις, πως και εκείνος υποφέρει όπως και εσύ και πως σκέφτεται διαρκώς τρόπους για να τα ξαναβρείτε. Διαβάστε παρακάτω…
1.) Τον/την πετυχαίνεις δήθεν τυχαία σε μέρη που πηγαίνατε όταν είσασταν μαζί.
Αν έχει συμβεί πάνω από 2-3 φορές το πιο πιθανό είναι ότι το κάνει ξεπίτηδες για να σου υπενθυμίσει με τρόπο την παρουσία του/της.
2.) Επικοινωνεί μαζί σου.
Εάν σου στέλνει sms ή σε παίρνει τηλέφωνο ακόμα και αν δεν αναφέρει επανασύνδεση με κάποια γελοία δικαιολογία (π.χ σε έβλεπα όνειρο και ανησύχησα) σου δείχνει με τρόπο ότι δεν σε έχει ξεχάσει και ότι υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρείτε. Αν έχει περάσει καιρός και δεν κάνει βήμα επανασύνδεσης παρά την όποια επικοινωνία, καλύτερα πες του/της να σε ξαναπάρει όταν πραγματικά αποφασίσει να τα ξαναφτιάξετε και μην δεχτείς απλά να μείνετε φίλοι (εκτός και αν θέλεις να είσαι καβάντζα του/της).
3.) Γράφει στον τοίχο σου, σου κάνει like ή ποστάρει καψουροτράγουδα στον τοίχο του/της που δεν άκουγε ποτέ πριν.
Εάν είναι φαν κάποιου καλλιτέχνη ή το κομμάτι είναι τελευταίο hit, μάλλον το πόσταρε επειδή απλά του αρέσει, αλλά αν έχει θυμηθεί κάτι καψουροτράγουδα από τον καιρό της κονσέρβας, μάλλον είναι γιατί τον εκφράζουν και θέλει να ξεδώσει για τον χωρισμό σας.
4.) Δεν έχει προχωρήσει σε άλλη σχέση μετά από εσένα. 
Εάν μαθαίνεις τα νέα του/της και δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει σε σοβαρή σχέση μέχρι στιγμής, μάλλον έχει ένα συναισθηματικό δέσιμο ακόμα μαζί σου και θέλει να σου αφήσει κάποια πόρτα ανοικτή.
5.) Σε αντίθετη περίπτωση έαν έχει μοστράρει κάποια/κάποιον που θα έβαζες το χέρι στην φωτία ότι δεν φαίνονται πραγματικά ερωτευμένοι μεταξύ τους, (ρώτα και την αντικειμενική γνώμη ένος έμπιστου φίλου καλύτερα) αλλά έχει κάτι κοινό με σένα (π.χ παρόμοια μαλλιά, στυλ, χαρακτηριστικά προσώπου) μάλλον προσπαθεί να σε ξεπεράσει με την/τον πρώτο τυχόντα (αλλά στο μυαλό της/του συγκρίνει το δήθεν καινούριο αμόρε με εσένα). Η σχέση τους θα είναι σύντομη 99% μην ανησυχείς.
6.) ‘Εχεις ακούσει από κοινούς φίλους ή γνωστούς ότι ακόμα σε θέλει.
Μπορεί ο ίδιος/ίδια να ντρέπεται να σου το πει αλλά οι στενοί φίλοι του θα το ψιλιαστούν χωρίς απαραίτητα να μιλήσει και να βγάλει τα εσώψυχα του. Εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο (δες και άλλα σημάδια) αλλά δεν βλέπεις να κάνει κάποια κίνηση, ίσως πρέπει να πάρεις εσύ πρωτοβουλία και να επικοινωνήσεις μαζί του/της.
7.) Το ένστικτο σου σου λέει ότι ακόμα σε σκέφτεται.
Πες το έκτη αίσθηση αλλά αν νιώθεις έντονα ότι ακόμα σε σκέφτεται μάλλον ισχύει και στην πραγματικότητα. ‘Εχε τις κεραίες σου τεντωμένες και για άλλα σημάδια και τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.
Έχετε χωρίσει; Αυτά είναι τα σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις αν σε θέλει ακόμα!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Έχετε χωρίσει; Αυτά είναι τα σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις αν σε θέλει ακόμα! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet